Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️ - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: ❤️mahuzz - ROZDZIAŁ 7❤️ (/Temat-%E2%9D%A4%EF%B8%8Fmahuzz-ROZDZIAL-7%E2%9D%A4%EF%B8%8F-131570)

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - paweuq - 17-08-2017 10:42

Ile ja bym dał aby mieć taką dniówkę mówię tu o 70zł/dzień Smile Może mój nowy patron Janusz Tracz mi pomoże Big Grin

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - mahuzz - 17-08-2017 19:03

@[paweuq] taaa, w końcu kasa z automatu... ale zaliczyć taki regress - dla mnie, osobista porażka.

A więc, podsumowując... Wink

[Obrazek: 1.jpg]

Dobrej nocy życzę. Działajcie świadomie Smile

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - paweuq - 17-08-2017 19:10

O Cie chuj to twoja dzisiejsza dniówka? Rolleyes

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - Zarobiony_Koles - 17-08-2017 19:14

Nie używaj wulgaryzmów bo jak zieloni podliczą to ban murowany Tongue A co do Ciebie mahuzz znam sytuacje, ja taki regress z 4 cyfr miałem.. Aż teraz skończyłem na etatu i po etacie fuchy..

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - danoneksss - 17-08-2017 19:48

O kurde, faktycznie lipa Undecided
Mogę Cię jedynie pocieszyć, że u mnie dzisiaj też (zagraniczny traffic) mocno słabo.
Ale głowa do góry!
Kto ma ogarnąć jak nie Ty?

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - Rak - 17-08-2017 22:43

@[mahuzz] u mnie dokładnie to samo! W tym miesiącu zarobiłem jedynie 10% mojej wcześniejszej normy miesiecznej, a mamy już 17 sierpnia. Wiadomo, wakacje, mniej ludzi przy komputerach, ale nigdy nie miałem takich sytuacji nawet podczas 30 stopniowych upałów w poprzednich latach Rolleyes

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - mahuzz - 19-08-2017 14:04

UWAGA! Znikam! Offline prawdopodobnie do końca sierpnia.
Wezmę mega rozpęd na rozdział 3!
Strony ostatnio straaasznie skaczą po pozycjach, czekam aż się to trochę unormuje.

Do usłyszenia! Wink

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - Makavellis - 20-08-2017 16:34

Szkoda, twój dziennik mnie motywuje, jednak brak postępów demotywuje Jerk2
Z ciekawości zacząłem czytać twój dziennik od pierwszej strony, jestem aktualnie na 20 i niedługo dotrę do tej.
Czekam na powrót powrót i rozpęd, może do tego czasu uda mi się zdobyć jakiś zysk.

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - Czaq - 20-08-2017 16:39

Licze, że wrócisz z mega zarobkami! Miłego odpoczynku stary!

RE: Mahuzz - ROZDZIAŁ 3 - mahuzz - 31-08-2017 08:47

Siema!

Pamięta ktoś, jak zaczął się rozdział 1 dziennika? Big Grin

Cytat:Dzisiaj dzień nie za fajnie się zaczął - okazało się że wczoraj, przy powrocie do domu wypadła mi gdzieś legitymacja, z biletem miesięcznym i kartą bankową. Party jak party - zawsze jest jakieś ALE.
Jak się przebudziłem i ogarnąłem to od razu ją zastrzeżyłem - może mi nie wyczyścili konta facepalm
Ledwo żyje przed tym monitorem, obok mnie leży oshee - niestety już dawno wypite i chyba pójdę po większą ilość bo umre smutny
Krótko mówiąc - dziennik założony a ja przez głupotę tracę $

No to wczoraj po powrocie do domu miałem jeszcze śmieszniejszą sytucję Jerk2
W McDonalds niedaleko mnie jest jeden terminal na dwie kasy - pomiędzy. Zamawiam Nuggetsy i 2 for U... Pan sprzedawca zapytał się czy na miejscu czy na wynos... powiedziałem że na wynos, powiedział 'mhm, okej...' więc myślałem że już zatwierdził zamówienie. Na terminalu było 33zł jakoś, a ja z przyzwyczajenia na szybkości szybko przyłożyłem kartę, 'oops' i zapadła cisza beka Pan Kupujący z kasy obok powiedział 'o, dzięki!', wszyscy się mega uśmiali Big Grin Ja miałem zapłacić jakieś 17zł, więc zaproponował mi, że mi coś jeszcze kupi.. Wziąłem jakieś 2x 2 for U, ale nie byłem aż tak głodny... Tongue Mega śmieszna sytuacja impreza

Póki co za sierpień wychodzi niecałe 4500zł. Zdecydowanie jeden z bardziej kontrastowych miesięcy - dniówka 400zł, a potem 17,50zł. Jeszcze gdyby miał znaczenie mój wkład, jeśli byłby to spam - ok. Ale to zarobek automatyczny ze stron na który na ten moment większego wpływu nie mam. No cóż... Wink

Na Eforsie podczas nieobecności:

Breaking news:
Jedna nisza przeniesiona na @[LeadNow] - a efekt po niedługim czasie:

Nisza zostaje - zbieramy odnowienia! Wink Tak jak widzicie - 3zł, co 3 dni.

Jedna, a w sumie dwie nisze - na MyLead. Póki co jeden lead MO za 10zł - w porząsiu, cierpliwości!

A w planie, nawet na dzisiaj - test jednego z serwisów całościowo, na dniach pójdzie jeszcze jeden test. Chcecie może jakieś porównanie, +/-, etc?