MyPaingAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: MyPaingAds (/Temat-MyPaingAds-119735) |
RE: MyPaingAds - madox91 - 02-02-2016 13:26 Z jednej strony to niedobrze, że sie składa spory, bo w ten sposób program szybciej pada, ale z drugiej strony takie działanie jest "korzystne", z tego co widac, bo daje "kopniaka" Adminowi, zeby jakoś zareagował. no i widać, ciagłe spory, Admin nie wytrzymuje cisnienia i reaguje w taki sposób. Ja własnie przymierzałem sie do pisania sporu. Napisałem do swojego promotora w tej sprawie ( znanego marketera), który mi odradzał takie postępowanie. zobaczymy tylko co z tego wyjdzie. jak wytrzymałem tyle, to te 2 dni jeszcze poczekam, ale to juz będzie ostateczna ostateczność. RE: MyPaingAds - fulltime - 02-02-2016 13:47 Świeże info od Admina: Cytat:Update on the PayPal review (Updating at MPA Server time 2nd Feb 2016, 01:45): RE: MyPaingAds - bartus2278 - 02-02-2016 14:05 Madox ja dzis właśnie mialem pisać spór :-) wiec jeszcze te 2 dni Poczekam ale juz i tak jest za długo... tylko ze wzgledu na to ze podwoilem wkład w programie ;-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka RE: MyPaingAds - kernst - 02-02-2016 21:32 ciekawe jaki jest plan awaryjny jeżeli PP zamrozi kasę RE: MyPaingAds - ezmoneylok - 02-02-2016 22:22 Cześć. Od niedawna zacząłem się interesować inwestycją w MyPayingAds, lecz zauważyłem, że są jakieś problemy. Czy mógłby ktoś napisać w skrócie o co chodzi? RE: MyPaingAds - p4r3k - 02-02-2016 23:06 (02-02-2016 22:22)ezmoneylok napisał(a): Cześć. Od niedawna zacząłem się interesować inwestycją w MyPayingAds, lecz zauważyłem, że są jakieś problemy. Czy mógłby ktoś napisać w skrócie o co chodzi?mozna zawsze przeinąc temat ale niech strace wszystko działało pieknie az któregoś pieknego dnia serwis paypal stwierdził że zweryfikuje konto mpa i od tego sie zaczeło, od zawieszenia wplat i wyplat mpa i innych procesorów trwa to juz dośc długo bo admin negocjuje w sprawie bodajze nowych warunków no ale sytuacja ciagle stoi oczywiscie nie mówie ze serwis nie ruszy bo po wpisach widać ze admin zaangazował sie w odrodzenie serwisu lecz czy to nie jest gra aktorska ? nikt tego nie wie i kazdy czeka od newsa do newsa a miedzy czasie jak chcesz sie pobawic i poczekac az mpa ruszy zapraszam na serwis który mam w sygnaturce RE: MyPaingAds - kernst - 03-02-2016 10:14 Panie i Panowie, jutro dzień ostateczny! Ponoć jest plan B na wypadek gdyby PP odmówił współpracy, ciekawe co Uday wykombinował RE: MyPaingAds - Oski001 - 03-02-2016 10:57 He, he a mi akurat dziś się kończy o 14-tej coś spór Warto anulować? RE: MyPaingAds - Krechaman - 03-02-2016 13:02 Ciekawe jaki "plan B". Pewnie Ci, którzy inwestowali z PP mają czekać jak debile na odmrożenie jak w venture, czyli jakieś 90% wpłat do programu RE: MyPaingAds - bartus2278 - 03-02-2016 14:55 Krechaman jesli tak będzie to z automatu leci ode mnie spór ;-) Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |