LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - todek78 - 27-08-2015 13:12 A ja dzisiaj kupowałem doładowanie na TopUp.zone i zapłaciłem przez PayPal RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 27-08-2015 14:31 Nie ma wyplat na paypala bo sie spory zaczely i problemy Moze wroca za 2tyg pod szyldem innej firmy. Wszystkie wyplaty zlecone na pp zostana anulowane. Haha. Ale cyrk sie zrobil. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - overlord25 - 27-08-2015 14:51 todek78 trochę się przejęzyczyłem miałem na myśli że została usunięta możliwość wypłaty na PayPal w TopUp.zone Nie dziwię się ludzią że chcą uciec z LL RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Leos2011 - 28-08-2015 12:46 Dobrze, że nie klikałem tu długo choć ktoś mnie namówił na zapisanie się i oczywiście nic nie wtopiłem bo nie wpłaciłem realnej kasy. Właśnie przez takie programy boję się inwestować... RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - todek78 - 28-08-2015 13:01 Leos ja też się bałem bo traciłem na początku na takich 'hitach'. Ale trafiłem na fajnego sponsora który podpowiedział mi na co zwracać uwagę i daje namiary na sprawdzone programy Nie poddawaj się, tylko trzymaj się i słuchaj ludzi, którzy już coś zarobili i niekoniecznie na prowizjach RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Leos2011 - 28-08-2015 15:16 (28-08-2015 13:01)todek78 napisał(a): Leos ja też się bałem bo traciłem na początku na takich 'hitach'. Ale trafiłem na fajnego sponsora który podpowiedział mi na co zwracać uwagę i daje namiary na sprawdzone programy Nie poddawaj się, tylko trzymaj się i słuchaj ludzi, którzy już coś zarobili i niekoniecznie na prowizjach Wiesz, że chętnie bym zainwestował w TM ale jeszcze się waham bo nie ogarniam trochę tego programu adpacki i w ogóle. A poza wszystkim jestem strachliwy i boję się po prostu, że stracę całą kasę jaką udało mi się naklikać a będzie tego już z 80$ w sumie RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 28-08-2015 15:49 Bo w takie programy inwestujesz pieniadze, z ktorych strata jestes w stanie sie pogodzic. Dzisiaj moga spiewac hymny na czesc TM a jutro moze byc '404 page not found' i nic z tym nie zrobisz. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - supercola - 28-08-2015 16:18 Ja zainwestowałem w Lucre i czekam aż mi się to zwróci.. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 28-08-2015 17:10 (28-08-2015 16:18)supercola napisał(a): Ja zainwestowałem w Lucre i czekam aż mi się to zwróci.. To sobie chyba troche poczekamy bo na razie to sie nie zanosi RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Leos2011 - 28-08-2015 19:24 (28-08-2015 15:49)twardy napisał(a): Bo w takie programy inwestujesz pieniadze, z ktorych strata jestes w stanie sie pogodzic. Dzisiaj moga spiewac hymny na czesc TM a jutro moze byc '404 page not found' i nic z tym nie zrobisz.Zgadzam się z Tobą w zupełności. Na dzień dzisiejszy nie mam środków, które mógłbym stracić i się z tym pogodzić choć teoretycznie wszystko, co zgromadziłem na PayPal to z klikania w buxy więc mogłoby pójść na straty ale to zawsze 80 pewnych $ więc... |