Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354)
+--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393)
+--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925)

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 22-06-2018 15:22

Niestety tak to zawsze wygląda w przypadku promocji KSW i FAME MMA.

Być może tuż przed galą dostaniemy jakieś raporty jak do tej pory, ale nie możemy tego zagwarantować.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 22-06-2018 16:18

czemu wasz suport/czlonkowie ekipy nieodpisuja na niewygodne pytania na PW, tydzien czekac na odpowiedz/reakcjeWink
Spoko

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 22-06-2018 16:54

Na głównej skrzynce Leaders dopiero dziś dostaliśmy PW.

Reszta ekipy supportuje kanałami, które ma podane w swoich danych kontaktowych - zachęcamy do kontaktu właśnie tam, alternatywnie na naszą główną skrzynkę email.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - JustinTime - 23-06-2018 11:19

Chce popróbować swoich sił w E-whoring jak to wygląda u was? Czy są programy które dają taką możliwość? mówię o polskim rynku póki co ogólnie chodzi mi o to że w większości taki działan podchodzi to pod motywowanie a programy takie jak filtr zakazują takich promocji?

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 24-06-2018 02:08

Jedynie programy CPS można tak promować. Programy CPL odpadają.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - adamus101 - 24-06-2018 16:23

Będą dziś wyplaty? bo zaraz mi mija 7 dni od zlecenia i nadal oczekuje

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Karczu - 24-06-2018 17:29

Dziś wyszły wszystkie które były zlecone do 18.06 włącznie Smile

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 03-07-2018 19:03

Jak można się kontaktować z supportem? Ostatnio pisaliście z konta Leaders - teraz tydzień bez reakcji na moją wiadomość xd

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 03-07-2018 19:25

@[fusek] Napisz na GG do mnie o co chodzi. Ostatnio wzmożona ilość pytań także możliwe, że gdzieś umknęło. Albo podaj na PW mail poszukam w skrzynce i odpiszę.

RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 06-07-2018 20:31

@[AnnaKa] Napisalem na PW. Też brak reakcji xd