Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Lead.Network (/Forum-Lead-Network-393) +--- Wątek: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu (/Temat-Lead-Network-Wasze-Pytania-do-Ekipy-Serwisu-100925) |
RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 22-06-2018 15:22 Niestety tak to zawsze wygląda w przypadku promocji KSW i FAME MMA. Być może tuż przed galą dostaniemy jakieś raporty jak do tej pory, ale nie możemy tego zagwarantować. RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 22-06-2018 16:18 czemu wasz suport/czlonkowie ekipy nieodpisuja na niewygodne pytania na PW, tydzien czekac na odpowiedz/reakcje Spoko RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Leaders - 22-06-2018 16:54 Na głównej skrzynce Leaders dopiero dziś dostaliśmy PW. Reszta ekipy supportuje kanałami, które ma podane w swoich danych kontaktowych - zachęcamy do kontaktu właśnie tam, alternatywnie na naszą główną skrzynkę email. RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - JustinTime - 23-06-2018 11:19 Chce popróbować swoich sił w E-whoring jak to wygląda u was? Czy są programy które dają taką możliwość? mówię o polskim rynku póki co ogólnie chodzi mi o to że w większości taki działan podchodzi to pod motywowanie a programy takie jak filtr zakazują takich promocji? RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 24-06-2018 02:08 Jedynie programy CPS można tak promować. Programy CPL odpadają. RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - adamus101 - 24-06-2018 16:23 Będą dziś wyplaty? bo zaraz mi mija 7 dni od zlecenia i nadal oczekuje RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - Karczu - 24-06-2018 17:29 Dziś wyszły wszystkie które były zlecone do 18.06 włącznie RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 03-07-2018 19:03 Jak można się kontaktować z supportem? Ostatnio pisaliście z konta Leaders - teraz tydzień bez reakcji na moją wiadomość xd RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - AnnaKa - 03-07-2018 19:25 @[fusek] Napisz na GG do mnie o co chodzi. Ostatnio wzmożona ilość pytań także możliwe, że gdzieś umknęło. Albo podaj na PW mail poszukam w skrzynce i odpiszę. RE: Lead.Network - Wasze Pytania do Ekipy Serwisu - fusek - 06-07-2018 20:31 @[AnnaKa] Napisalem na PW. Też brak reakcji xd |