Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com (/Temat-epn-bz-Zarabianie-dzieki-Aliexpress-com-131374)

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 30-05-2017 13:04

Hmm dziwne wczorajszy przypadek, mój zakup
Kliknięcie skróconego mojego linku, dowolny, jakiś tam przez zrobiony epn, wszystko robione przez tel a więc kliknięcie skróconego linku, przenosi mnie do aplikacji wchodzę w koszyk , kupuję i brak % z mojego zakupu, zamówienie wycofuję.Drugie podejście klikam jakiś link zrobiony programem affiliate, dowolny skrócony, przenosi mnie na aplikację wchodzę w koszyk kupuję brak %. Prawda jest taka że kiedyś nie było czegoś takiego.
Dopiero zrobiony link dokładnie do tego przedmiotu, tak samo...klikam, przenosi mnie do aplikacji od razu kupuję i wtedy dostaję %
.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 30-05-2017 13:17

Ale niektórzy dalej będą twierdzić, że za słabo promujecie, hehe.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - WujRock - 30-05-2017 13:38

(29-05-2017 09:41)mateusz2045 napisał(a):  Teraz żeby zobaczyć jakikolwiek produkt z Ali trzeba zrobić tam konto, też tak macie?

o jakie feedbacki wam chodzi?

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Mariuszeek - 30-05-2017 13:43

feedbacki, czyli opinie o danym produkcie na stronce ludzie, jak majty kupowali to później dodawali w nim 'dziwne' zdjęcia w majtach Big Grin

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Zawadson - 30-05-2017 14:00

Lub bez majtek. Big Grin

W Epn pojawił się taki komunikat:

"W witrynie mogą wystąpić pewne błędy. Przepraszamy za wszelkie niedogodności. Wszystko wróci do normy tak szybko, jak to możliwe."

A tak na marginesie, translator od Google od jakiegoś czasu nie przestaje mnie zadziwiać! Zaczął wreszcie tłumaczyć!

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - Thinker - 30-05-2017 21:26

Sprzedam konta Facebook i grupę Facebook. Wszystko gotowe pod zarobek na Ali. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 30-05-2017 21:34

(30-05-2017 21:26)Thinker napisał(a):  Sprzedam konta Facebook i grupę Facebook. Wszystko gotowe pod zarobek na Ali. Jak ktoś zainteresowany to zapraszam na priv.
Dziwne dochodowe i sprzedajesz?Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 30-05-2017 22:00

(30-05-2017 13:17)Zawadson napisał(a):  Ale niektórzy dalej będą twierdzić, że za słabo promujecie, hehe.

Oczywiście że słabo promujecie. EPN dominuje w kategorii programów partnerskich aliexpressu i to bezdyskusyjnie - sam to sprawdzałem.

Jeżeli ktoś twierdzi że kiepsko nalicza:
Godzina pracy przedwczoraj, wczorajsza i dzisiejsza dniówka całkowity pasyw czyli pracujące stare linki.[Obrazek: f23f1c3ec6483.png]

Jakim cudem przy SETKACH własnych zamówień ZAWSZE zaliczyło mi prowizje? Mam chyba jakieś przywileje skoro zawsze zlicza jak powinno Tongue

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - dwa345 - 30-05-2017 23:17

(30-05-2017 22:00)adik7276 napisał(a):  
(30-05-2017 13:17)Zawadson napisał(a):  Ale niektórzy dalej będą twierdzić, że za słabo promujecie, hehe.

Oczywiście że słabo promujecie. EPN dominuje w kategorii programów partnerskich aliexpressu i to bezdyskusyjnie - sam to sprawdzałem.

Godzina pracy przedwczoraj, wczorajsza i dzisiejsza dniówka całkowity pasyw czyli pracujące stare linki.[Obrazek: f23f1c3ec6483.png]

Jakim cudem przy SETKACH własnych zamówień ZAWSZE zaliczyło mi prowizje? Mam chyba jakieś przywileje skoro zawsze zlicza jak powinno Tongue
Takie wyniki to z recenzji mogą być Smile zwłaszcza na jednej grupie.

RE: epn.bz - Zarabianie dzięki Aliexpress.com - adik7276 - 30-05-2017 23:35

(30-05-2017 23:17)dwa345 napisał(a):  
(30-05-2017 22:00)adik7276 napisał(a):  

Takie wyniki to z recenzji mogą być Smile zwłaszcza na jednej grupie.

Oczywiście że mogą być.

Ale bardziej chodziło mi tu o to, aby pokazać tym narzekającym że zlicza i wszystko jest w porządku. Bo od kiedy ten wątek na forum zaczął żyć to co kilka stron spisek typu: "coś nie zalicza - to wina epn"