![]() |
LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta (/Temat-LUCRE-LAB-projekt-na-miare-PV-wlasna-gielda-i-kryptowaluta-108994) |
RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 24-08-2015 14:03 O lol, liczylem na jakiegos centa na udzial, co to ma byc ![]() RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - mintek14 - 24-08-2015 22:03 Moje wszystkie LabPointsy zostały z automatu wymienione na LucreCoinsy, ktoś mi powie co tu się odwala i co można z tym teraz zrobić ? Jest tu tyle wiadomości że ciężko cokolwiek znaleźć RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - spaltooln - 24-08-2015 22:11 Dlatego kto byl na tyle madry to w pore wycofal sie z programu. Takie moje zdanie ![]() RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Barabaszz - 25-08-2015 07:31 @mintek14, wszystkie lp zostały zamienione na lc z którego raz w tygodniu wypłacana będzie dywidenda - taki swoisty swap ![]() RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - kolorpurpury - 25-08-2015 20:57 Zażartował chłop.. Nic zobaczymy za tydzień.. RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - todek78 - 25-08-2015 21:04 Niestety takie zmiany powodują spadek zaufania i wycofywanie się ludzi. Nie wróży to dobrze programowi. Chyba, że LL będzie wyjątkiem i taki 'swap' nie będzie oznaczał początku końca programu, bo jak na razie w e wszystkich programach tak było niestety... RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - Revoltan - 26-08-2015 18:58 Ktoś czeka tak jak ja na wypłate już 7 dzień? RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - twardy - 26-08-2015 19:09 Admin juz nie ukrywa o co mu chodzi z tymi zmianami ![]() A co do wyplat Revoltan beda... jak beda ![]() RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - todek78 - 26-08-2015 19:19 A pamiętam jak całkiem niedawno ktoś na tym forum próbował udowodnić mi wyższość tego programu nad innym, moim zdaniem najlepszym. Tamten starszy o pół roku śmiga jak ta lala, płaci i będzie tak długo działał, a tu... jak widać i słychać ![]() RE: LUCRE LAB projekt na miarę PV własna giełda i kryptowaluta - overlord25 - 27-08-2015 11:34 Nie można zlecać wypłaty na PayPal ![]() ![]() |