RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 07-06-2014
Masakra dzisiaj.
Też macie takie utrapienie z ,,komentatorami''... ?? No ku**a co wrzucę post, to 10 komentarzy... I nie wiem czy blokować konkretne osoby i wrzucać jeszcze raz, czy zostawić tak jak jest, żeby odstraszało innych... .
W dodatku szybko linki Fb mi kwalifikuje jako spam, a to też źle wpływa, bo jak ktoś klika i widzi ramkę ,,SPAM'' to od razu ma w dupie. Ledwo zacząłem pracę i 4 linki mi siadły.
I nie wiem czy cofać się do postów i podmieniać na świeże, czy olać i dopiero na drugą turę dawać świeże.
Ciężki dzień.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 07-06-2014
Co zrobisz, nic nie zrobisz, to facebook xd Ale ja nie narzekam bo linków mi nie blokują, jedynie czasem mi admin aliasów skasuje linka bo nie lubią może sub sms^^
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - PETERILLUSION - 07-06-2014
wiara pisze ze sms nie przychodzi :/
Zawsze mogą Cię trollować.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - connectov - 07-06-2014
btw. jeśli pisze, że wypłata ekspresowa tylko -15%, a w zakładce wypłaty widnieje 30% to wypłacać czy poczekać aż to się zmieni?
Ja bym wypłacił, bo skoro dali komunikat, że w ten weekend 15% koszt to nie skasują Ci chyba trzydzieści.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - koza09 - 07-06-2014
U mnie konwersja dzisiaj bardzo słaba - 1.9 z autopilota, gdzie zawsze mam ~5%
Będą w weekend wychodziły zwykłe wypłaty?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Gravity - 07-06-2014
Po ilu h mogę się spodziewać pieniędzy na pp jak mam status wypłaty "wypłacone" ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - must - 07-06-2014
konwersja ~0.5 pozdro600, jak zawsze mam 4 %
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 07-06-2014
(07-06-2014, 20:31)must napisał(a): konwersja ~0.5 pozdro600, jak zawsze mam 4 % 
Czyli jakieś opóźnienia, a dla mnie to oznacza świetny dzień, bo mam już 28 leadów
|