RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - PETERILLUSION - 07-06-2014 15:36
0.90%, napewno wszystko gra.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 07-06-2014 15:37
Powiem Wam, że lepiej było, gdy leady zaległe doliczało po 23:45. Teraz to taka spina jest, że nie ma leadów, a wtedy na spokojnie wszystko.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - PETERILLUSION - 07-06-2014 15:41
No ale tak ciezko napisac jedno zdanie w info w serwisie sorry panowie jest cos spierdolone wstrzymajta sie az ogarniemy.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 07-06-2014 15:47
No kiedyś było dobre jak doliczało o 00.08 i wiedziałeś , że jak nie bedzie o tej to nie będzie wcale a teraz czekasz i nie wiesz wpadnie czy nie wpadnie . Ale też narzekaliście , że trzeba czekać do pólnocy ...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kurus92 - 07-06-2014 15:47
@PETTERILLUSION
Kiljan przecież pisał wczoraj,że dziś go nie będzie na zc,bo ma problemy z autem także uprzedził wszystkich wcześniej.Poza tym pewnie mobiltek znowu szwankuje,a nie FS.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - PETERILLUSION - 07-06-2014 15:48
ah ten nasz kochany mobiltek problemy musza byc inaczej to bylo by nudno i wogole bez sensu.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Szaman1644 - 07-06-2014 15:49
(07-06-2014 15:47)Kurus92 napisał(a): @PETTERILLUSION
Kiljan przecież pisał wczoraj,że dziś go nie będzie na zc,bo ma problemy z autem także uprzedził wszystkich wcześniej.Poza tym pewnie mobiltek znowu szwankuje,a nie FS.
Nie wiem mi kolejne 2 leady doszły, więc nie jest źle, ale opóźnienia są na pewno.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kariolmax - 07-06-2014 16:04
W Orange nadal nie da się aktywować subskrypcji
edit: Dopiero mi wpadł lead z przedwczoraj
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - xDesinx - 07-06-2014 17:25
Leady wpadają paczkami, jak nie wpadną teraz to później, ludzie - spokojnie!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 07-06-2014 17:29
Ok, samochód już mam, przebrnąłem przez strony z dzisiaj, więc po kolei.
Weekendy ogólnie zawsze są trochę słabsze niż dni powszednie, nie mam pojęcia dlaczego tak jest ale w weekendy jest także mniej UV, konwersja dzisiaj na chwilę obecną wynosi 4,6% więc jest niższa o 1-2% niż zazwyczaj. Co do informowania o jakichs problemach to my o niczym informować nie możemy ponieważ to nie u nas są problemy, nasz system kiedy dostaje informacje to od razu je przetwarza, kiedy dostajemy od mobilteka dane o leadach to automat je rozdziela zaraz po otrzymaniu (w paczkach co 3min) rozwiązanie doliczania leadów przed 24 byłoby raczej gorsze ponieważ są przypadki których z "wiszących" wpada dziennie nawet po 30% leadów, wtedy dużo osób traciłoby motywacje do pracy kompletną bo np mieliby 10000 UV i 20 leadów bo np 100 sobie wisi.
Tak jak mówiliśmy wielokrotnie nic nigdy nie zginie ani sie nie zapodzieje, nasz system do tej pory nie miał ani jednej zawiechy.
Maile odnośnie stawek sprawdzę w nocy, proszę więc nie pisać 20 maili co 5 minut bo niestety to spowalnia(a niestety jest kilka takich osób, które piszą co godzine to samo z wielkimi pretensjami, że on już tyle czasu czeka...)
|