![]() |
Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Siddhartha - 12-02-2015 11:29 Tak właśnie zrobiłem i stan z 65.000$ wzrósł do $82607.21 ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 12-02-2015 12:47 Może do supportu napisz to obniża Ci ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 12-02-2015 17:22 Prościej zagrać za duże stawki pewne przegrane ![]() ![]() ![]() MLN mówisz, że takie granie z trendem patrząc na linie trendu (nie jakieś wyrysowane tylko wyobrażając sobie) i ew. punkty wsparć i oporu, to nie jest dobry sposób? Ostatnio stwierdziłem, że strategie - takie które mówią, że "obstawiam tak jeśli ten wskaźnik przejdzie przez tą linie" - to nie dla mnie. Stwierdziłem, że lepszym sposobem jest obejrzeć wykres danej waluty i przejrzeć go w różnym odstępach i określić trend i grać razem z nim - po prostu . Już sam nie wiem w jakim kierunku iść ;P Mógłbyś kilka opcji krótkich (15-35min) opisać czym kierowałeś się przy obstwianiu? Nie mówie, żebyś za każdym razem tak robił, tylko jestem ciekawy jak wygląda twój dialog wewnętrzny przy obstwianiu czegoś. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 12-02-2015 23:38 (12-02-2015 10:08)Siddhartha napisał(a): Widzę że stawki idą w górę. (12-02-2015 12:47)notentego napisał(a): Może do supportu napisz to obniża Ci Wątpie, by im się chciało w to bawić, ale spróbować nie zaszkodzi ![]() @[osinex] to wygląda na takiej zasadzie. Jak mam czas, to loguje się do brokera. (Na początku tu, bo wolę mieć pewność, że strona działa ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 12-02-2015 23:43 http://binary24.pl/pl/top/kalendarz_ekonomiczny Czyli naprawde aż tak ważne jest sprawdzenie kalendarza? Nigdy tego nie robiłem w sumie.. Czyli w skrócie wchodze w kalendarz taki jak ten co podałem, i wybieram tego dnia waluty które nie są uwzględnione w tym zestawieniu, a w godzinach gdzie dużo sie dzieje z dolarem nie inwestować wcale, tak? A używasz w tej chwili jakiejś konkretnej strategii opisanej szerzej, czy grasz raczej typowo analizując wykres patrząc na zachowanie ceny? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 13-02-2015 00:07 Niekoniecznie wybierasz te waluty, które nie są uwzględnione w kalendarzu. Czasem wydarzenie z 1 bykiem, jest mało istotne, ale czasami może spowodować spore zamieszanie. W dodatku kalendarz ekonomiczny nie uwzględnia wszystkich informacji, dlatego warto posiłkować się innymi stronami. Na przykład ta: http://stooq.com/ Teraz to testuje historie wykresów, szukam takich momentów, które często się powtarzają. Zresztą nie mam też dużo czasu na strategie, przy których trzeba spędzać z pół dnia na moment wejścia, to nie dla mnie ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - saimo30 - 16-02-2015 19:15 Ile minimum trzeba wpłacic żeby zaczac inwestować? RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - osinex - 16-02-2015 22:45 Zależy, ale zazwyczaj ok. 350zł RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 17-02-2015 10:10 (16-02-2015 19:15)saimo30 napisał(a): Ile minimum trzeba wpłacic żeby zaczac inwestować? 350pln Wczoraj były święta w USA, Kanadzie oraz Brazylii, ale i tak dla mnie rynek był dziwny, Pomimo tego, że nie było dużo wydarzeń, to i tak wykresy zachowywały się bardzo niepewnie. Otwarta pozycja EUR/GBP, postawione 150euro, mogłem ją zostawić do końca, ale sprzedałem ją kilka minut przed jej własciwym zakończeniem. Zarobione: 53.59euro ![]() screen z inwestycji: ![]() RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 18-02-2015 10:26 Wczoraj czekałem od samego rana aż do nocy, abym mógł postawić jedną opcję ![]() ![]() otwarta pozycja: EUR/AUD - UP na 15min od 23:45 do 0:00 Zainwestowane 100euro, zamieniło się w 170euro, czyli 70euro zysku ![]() Nie są to może jakieś kokosy, bo ten miesiąc znów wypada kiepsko finansowo. |