Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne (/Temat-Dziennik-z-inwestycji-w-Opcje-Binarne-91720) |
RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Bania - 10-02-2015 11:35 (10-02-2015 00:12)suchy0001 napisał(a): Testuje od dziś rana.Jestem na + W jakich godzinach grasz? Bo niekiedy to wykresy lataja jak szalone i idzie cos ugrac, a innym razem nic sie nie dzieje. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 10-02-2015 16:35 Co sądzicie o metodzie z filmiku? Jest w ogóle opłacalna, bo sam filmik wygląda jak słaba reklama Nie wiem co o tym myśleć. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 10-02-2015 17:41 Mówisz o tej co wstawiłem? Może @[MLN] by coś podpowiedział. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - notentego - 10-02-2015 18:52 Tzn. Chodzi mi o filmik "opcje binarne dla bystrzaków" i o metodę w nim stosowaną. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 10-02-2015 19:47 (06-02-2015 10:16)Bania napisał(a): Powiem szczerze, ze dzieki tobie przyjzalem sie opcjom binarnym. Na poczatku zajelem sie forexem, ale do zarabiania jest dluga droga. Z tego co widze to opcje sa latwiejsze i bezpieczniejsze. Stawiasz jakas kwote i jedyne co ryzykujesz to ta kwota. Nie jak w forexie, ze zla pozycja moze ci wsio wyczyscic. Tylko dla mnie to wyglada jak loteria, stawiasz kase i albo w gore, albo w dol. Pomagasz dla poczatkujacych? @[Bania] - pomagam, jak najbardziej. Jak coś to pisz na pw Każdą inwestycje można nazwać loterią, bo nigdy nie ma się 100% pewności (09-02-2015 17:43)Siddhartha napisał(a): Witam @[Siddhartha] Link do instalacji MT4: http://www.binary24.pl/pl/top/metatrader4 Bardzo dobrze. Zminimalizowanie na demo kwoty 100$ już po części pozwoli na odrobinę wizualizacji, jakby to było przy realnych inwestycjach. Oczywiście i tak nie będzie się odczuwać takiego stresu, jak w realu, ale to zawsze jakiś dodatkowy plus w nauce. 60s omijaj z daleka, zwłaszcza jako początkujący. To jest droga do wyzerowania konta. Sporo osób się nabiera na ten chwyt, że niby szybko inwestujesz = szybko zyskujesz. Ale według mnie nie przewidzisz przez ten czas kompletnie nic! Możesz jedynie strzelać, może Ci się uda, ale odradzam @[suchy0001] @[notentego] Odnośnie filmiku, który się pojawił w poście powyżej - NIE DAJCIE SIĘ NA TO NABRAĆ! Ogólnie mówi się "trend is your friend" ale nie w takiej postaci Główny błąd, to brak przeanalizowania wydarzeń ekonomicznych, które mogą wpłynąć na daną parę walutową. Co z tego, że na filmiku wykres jest "ładny" i jest trend wzrostowy, skoro w ciągu 10s wykres może diametralnie pójść w dół wraz z naszą kasą. Nie o to chodzi w tym. Oczywiście można inwestować z trendem, tak jak to robię, ale nie w taki "banalny" sposób jak na filmiku. Tego typu filmiki są tworzone tylko po to, by nakłonić ludzi do wpłaty i przegrania ich, a nie o to w tym chodzi. Mamy zarabiać, a nie tracić. Nieprawdaż? Już dawno bym stworzył tego typu filmiki, że można zarobić 1000$ w ciągu 15minut Panowie, idziecie w dobrym kierunku, ale zaczynacie się gubić, bo sami sobie robicie zamęt w głowie. Dobrych filmików po polsku o inwestowaniu w opcje binarne, jeszcze nie ma RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - suchy0001 - 10-02-2015 19:52 Też tak myślałem.Jednak nie działałem jedynie na informacjach tam zawartych Łącząc niektóre informacje można być na ładny + RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 11-02-2015 13:38 No i bardzo dobrze, że nie działałeś tylko na tych informacjach z filmiku, bo szybko byś popłynął z kasą RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - MaLiN - 11-02-2015 21:01 Trzeba w końcu zacząć nadrobić straty otwarte pozycje: 2 trafne: 2 zysk: 140 euro Opcje 30 minutowe zaczynają mi się coraz bardziej podobać screen z inwestycji: RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - Siddhartha - 12-02-2015 10:08 Widzę że stawki idą w górę. Ja próbowałem wczoraj zbić do tych 100$ i obstawiałem jak leciało i najmniej prawdopodobny wynik i teraz stan jest taki $82607.21. Niema jakiegoś konta demo z 100$ lub 100E na start ? bez depozytu. RE: Dziennik z inwestycji w Opcje Binarne - PremAccHack - 12-02-2015 10:15 Wyzeruj konto do 300$ Obstawiajac wszystko jak leci |