![]() |
Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! (/Temat-Dziennik-chyba-najmlodszego-uzytkownika-forum-89480) |
RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 26-01-2015 14:50 21 dzień
26.01.2015 r. Tak jak pisałem na weekend pojechałem sobie do Warszawy. Odpocząłem więc uznaję, że ten czas został dobrze wykorzystany. Wieczorem edytuję post co do zarobków NIEAKTUALNE: 485 - Wizyty 15 - Rejestracja 3.09 % - Skuteczność 92.50 zł - Zysk Dziękuję Wam! W tym miesiącu zarobiłem 1522.80 zł ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - asiorek - 26-01-2015 15:22 Sam byłeś w wawie?;d RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 26-01-2015 15:32 @up odezwij się na gg, a po za tym tak - wujek mieszka więc sobie pochodziliśmy ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Zarobiony_Koles - 27-01-2015 15:35 Niech zgadnę, ile miesięcy tu już zmieniasz metodę, 4,5 a może pół roku? Miało być coś nowego niż suby a nadal to samo ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 27-01-2015 18:39 22 dzień
27.01.2015 r. @up Hmm, nie wiem czy może tu być mowa o rzucaniu słów na wiatr, po prostu nie mogę się wziąć za siebie żeby iść dalej. Co do profilowych to nie mam na Ciebie słów i też życzę powodzenia - tylko nie bądź zbyt pewny siebie, bo wszystko to przecież przez "ciężką pracę"! ![]() Tak więc przez ostatnie 2 dni odpoczynek. Przygotowuję się, żeby na ferie poszukać czegoś nowego. Na razie jeden problem z głowy, ponieważ po miesiącu przepychania się ze sprzedawcą kupiłem telefon, teraz będę miał więcej czasu. Cel (którego miało nie być ale jednak był - 1000zł) został zrealizowany i to ze sporą nawiązką więc czas odpocząć i pomyśleć. Dziękuję Wam! W tym miesiącu zarobiłem 1551.70 zł ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - karol9919 - 27-01-2015 18:56 Wielkie WOW!!! Jesteś prawdziwym earnerem ![]() ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 27-01-2015 19:01 @up Dziękuję Ci, ale nie jestem wcale nim - mam kolegę, który po 11k zł zarabia i się za takiego nie uważa. Ja jestem małą kroplą w oceanie ![]() A co do siedzenia przed komputerem to mniej więcej z 5 godzin wychodzi, ale coraz częściej czasu mi brakuje. RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - kariolmax - 02-02-2015 18:07 23 dzień i podsumowanie stycznia
02.02.2015 r. Styczeń najpierw zaskoczył dniówkami, a potem równie szybko je zabrał. Zarobiłem w nim 1564.10 zł więc jest to ogromna kwota - połowę wydałem na telefon a druga powoła leci do portfela. ![]() Mój (taki nieoficjalny - ma tylko motywować) cel to zobaczyć WŁASNE 10 000 zł w łapach. ![]() Przez kilka dni nie dodawałem postów, ale musiałem przez te kilka dni kilka spraw załatwić. Jedną z nich jest telefon Umi Zero (tak, chińczyk - jeśli ktoś by chciał to mogę napisać krótką recenzję) oraz robienie bloga PPA, znalazłem mentora więc sprężam się z postami - muszę mieć ich ze 100 do środy. Ze spamem może jutro wystartuję ale zobaczymy jak się dzień potoczy, mam ferie od dziś więc możliwe, że przeznaczę je na odpoczynek (2-gi tydzień całkiem odpada w kwestii zarabiania bo wyjeżdżam). Dziś zleciłem wypłatę 2364zł (wreszcie tylko 8% podatku!) i niedługo wrzucę zdjęcie do galerii z gotówką i telefonem. ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - Tropek - 02-02-2015 20:36 gratulacje ![]() RE: Dziennik (chyba) najmłodszego użytkownika forum! - RemoverPL - 03-02-2015 12:25 Gratuluję ![]() Zarabiasz tylko na FB? ![]() |