Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279)
+--- Wątek:
Poradnik
[BOT] All1tool - Zarabiaj na buxach automatycznie! (/Temat-BOT-All1tool-Zarabiaj-na-buxach-automatycznie-139459)

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - HoloLens - 26-07-2017 18:42

działa też w revshare ???

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - damianspory - 27-07-2017 02:13

wszystko gra jest tak jak pisaliście dzieki za pomoc jesteście najlepsi Huh

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Theheero - 27-07-2017 18:32

Metoda jeszcze działa jak należy? Jakieś zmiany w zarobkach czy coś?

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 28-07-2017 18:22

Witam Was!! Wita Was dziadek z nowymi pomyslami i przemysleniami.
Pomysl dotyczylby osob:
1. Z powodzeniem dzialajacym w imacros na FF
2. Jest aktywnym na tej grupie. Wskaznik - jest na liscie ref. @xdax1

Pomysl
1. Wyobrazcie sobie ze jest bux na ktorym mi zalezy. nagle zmiana skrypty i plugin error.
(czasem trzeba czekac i pare tygodni na akutalizacje, czasem wogole jej nie ma).straty sa nawet pare $.
I klikaj recznie zeby doklikac chociaz do wyplaty.
2. pojawiaja sie buxy od $0.05 do $0.50. Zanim ktos napisze plugina to zdazy sie zescamic.

trzeba napisac sobie samemu scrypt.
Ja z powodzeniem od roku stosuje takie "kola ratunkowe" (dotyczy: Aurora,Gem,Evolution)
ale ilez to mozna "Sobie a Muzom" trzeba sie podzielic - ale w waskim Gronie(oni nie spia tez czytaja)

Pisze takie scrypty i moge sie podzielic (nie jestem informatykiem tylko amator-samouk i uwielbiam walke z pulapkami).
Moze na poczatek jakis link na buxa do "ratowania"
Napiszcie co o tym sadzicie.
Jak nie. To zostanie "Sobie a Muzom".
Klaniam sie tradycyjnym "To takie moje przemyslenia"
Przepraszam za brak polskich liter. Pies Maxsio zjadl mi prawy klawisz Alt wraz z gumka.
Klawiatura do wymiany w moim laptopie. Smile

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - xdax1 - 28-07-2017 20:03

Wyślij mi na PW jakiś skrypt jak możesz i zobaczymy Wink
Pomysł jak najbardziej fajny.

Parę razy próbowałem sam zrobić plugin, jednak to trzeba mieć niezła wiedzę JS, HTML oraz java.

Teraz np. nie działa plugin do fantasyclix.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 28-07-2017 20:45

Jutro zobaczę . Nie jestem taki mocny. Wymyśliłem exe który porównuje obrazki wg. wzoru i ot cała filozofia. Współpracuje z imacros w js . Ostatnio działałem na obrazkach kolorowych typu Mario, osioł. Przepraszam ale ja to tak nazywam. A skrypt ty jako specjalista to byś się za głowę złapał. Ale jest to wersja robocza i uniwersalna. Nigdy nie powstanie wersja oficjalna. Jutro jak czas pozwoli przejrzę się i wyśle. Dzięki za zainteresowanie. A nóż mój pomysł będzie dobry

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - damianspory - 28-07-2017 23:09

Wow super jestem świeżak ale nie spodziewałem się że są na takich forach gdzie każdy patrzy jak pomnożyć swoje czink-czink ludzie o prawidłowym toku myślenia dla których pieniądz to nie Pan i władca BRAWO dla pana ! Przykro mi bardzo nie potrafię programować, ale jak chcesz ja chętnie bym płacił za takie udostępnienie pluginu oczywiście z cena odpowiednio proporcjonalna do zarobku dzięki niemu. Np. plugin działa jak piszesz parę tygodni kilka $, a więc do ciebie leci ode mnie przykładowo 0.5$. Dobrej nocy.

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Komandos - 29-07-2017 05:48

(28-07-2017 18:22)agilos11 napisał(a):  Witam Was!! Wita Was dziadek z nowymi pomyslami i przemysleniami.
Pomysl dotyczylby osob:
1. Z powodzeniem dzialajacym w imacros na FF
2. Jest aktywnym na tej grupie. Wskaznik - jest na liscie ref. @xdax1

Pomysl
1. Wyobrazcie sobie ze jest bux na ktorym mi zalezy. nagle zmiana skrypty i plugin error.
(czasem trzeba czekac i pare tygodni na akutalizacje, czasem wogole jej nie ma).straty sa nawet pare $.
I klikaj recznie zeby doklikac chociaz do wyplaty.
2. pojawiaja sie buxy od $0.05 do $0.50. Zanim ktos napisze plugina to zdazy sie zescamic.

trzeba napisac sobie samemu scrypt.
Ja z powodzeniem od roku stosuje takie "kola ratunkowe" (dotyczy: Aurora,Gem,Evolution)
ale ilez to mozna "Sobie a Muzom" trzeba sie podzielic - ale w waskim Gronie(oni nie spia tez czytaja)

Pisze takie scrypty i moge sie podzielic (nie jestem informatykiem tylko amator-samouk i uwielbiam walke z pulapkami).
Moze na poczatek jakis link na buxa do "ratowania"
Napiszcie co o tym sadzicie.
Jak nie. To zostanie "Sobie a Muzom".
Klaniam sie tradycyjnym "To takie moje przemyslenia"
Przepraszam za brak polskich liter. Pies Maxsio zjadl mi prawy klawisz Alt wraz z gumka.
Klawiatura do wymiany w moim laptopie. Smile

gość dobrze gada o tym samym myślałem zapewne jest wiecej uzytkowników coby to wdrożyły jaknajszybciej

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - Damianusix - 29-07-2017 10:01

Pewnie że super pomysł. Masz mój głos xD

RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj na buxach automatycznie! - agilos11 - 29-07-2017 11:59

Dzięki wszystkim za wsparcie.
Z tematem ruszę dopiero w przyszłym tygodniu.
Pierwsze co to wyślę do xdax1 do oceny - w końcu to Jego poradnik.
Potem zobaczymy.
Sorry ale w domu jak w domu.
Pewnie to znacie "Nic nie robisz tylko siedzisz przed tym kompem " Wink Wink

Wysłane z mojego HTC Desire 626 przy użyciu Tapatalka