![]() |
[SCAM] My24HourIncome - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [SCAM] My24HourIncome (/Temat-SCAM-My24HourIncome-135308) |
RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - kanibal54d - 12-12-2016 11:04 a puści zaległe ? ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - radek0389 - 12-12-2016 11:18 Założyciel tematu tez od startu programu był bardzo aktywny, zainteresowanym wejściem odpisywal szybko. A jak pojawiły się "ataki hakierów" i blokady wypłat, to widzę aktywność zerowa. A w pierwszym poście ani słowa z ostrzeżeniem, tylko opis źródeł zewnętrznego finansowania oraz zachęcenie do rejestracji z reffa ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - kanibal54d - 12-12-2016 12:27 Nie można winić założyciela tematu o to, że były ataki hakerskie. Ważne żeby była informacja jeżeli takie się pojawiły. Zewnętrzne źródła finansowania chociaż w jakimś małym stopniu pokrywają zoobowiązanie admina względem użytkowników. Drew mówił o tym od samego początku niestety nic takiego nie wprowadził ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - rafi213 - 12-12-2016 12:38 Tak jak to pisalem mniej wiecej na poczatku ten dziwny rev share z reinwestycja bez reinwestycji nie pociagnie zbyt długo, ale tym co weszli na początku dał i tak zarobic. Mozna byc doswiadczonym marketerem ale to nie oznacza ze taka osoba sprawdzi się jako administrator programu. Wypadałoby aby zalozyciel tematu chociaz na chwile sie pojawił i dopisal na początku tematu słówko SCAM co by nowe osoby już tu nie zaglądaly. RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - kanibal54d - 13-12-2016 17:53 Z tego co wiem to teraz trwa webinar z adminem ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - HerossiK - 13-12-2016 18:07 Ja 2 dni temu puściłem ostatnią wypłate i jeszcze jej nie otrzymałem. Podobno w systemie brakuje środków bo tylko część środków po wypłaceniu wraca do programu ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - rafi213 - 13-12-2016 19:06 No to macie wspaniale wieści z webinaru, nie żebym specjalnie tego szukał (żeby nie było że nie jestem w biznesie a się wtrącam czy coś takiego ![]() ![]() RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - devilll - 13-12-2016 19:26 Scam ! RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - rafi213 - 13-12-2016 20:04 devilll mi to wygląda na klasyczny restart programu, przypuszczam ze nawet nazwe zmienią i zabawa od poczatku tylko ciekawe kto im w to wejdzie i uwierzy na nowo. Chociaz Pv/Mtv miało kilka restartów i część ludzi pozostała RE: Największy start w historii RevShare - MY 24 HOUR INCOME - program topowego rekrutera - devilll - 13-12-2016 20:11 Wierzysz w restart? Ja nie bardzo. Po drugie tak jak piszesz, nikt normalny drugi raz nie wejdzie w to samo. |