MyPaingAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: MyPaingAds (/Temat-MyPaingAds-119735) |
RE: MyPaingAds - p4r3k - 29-01-2016 14:24 ha u mnie spór zakończył sie wczoraj dzisiaj pieniądze na koncie paypal a co najciekawsze mam jak kolega konto na MPA ciągle aktywne jak i ilośc paczek taka jak była )))))) RE: MyPaingAds - kernst - 29-01-2016 15:42 padł termin walentynek ciekawe ;p no nic ja czekam, a wam gratuluję wygranych sporów, tylko nie przewalcie tego w innych programach Oski001 co do bułki to złe porównanie, nie można odzwierciedlić przedmiotu wirtualnego do rzeczywistego. Niestety moje tajemnice pozostawię nieodtajnione, ale jest fajna metoda na to RE: MyPaingAds - leman - 29-01-2016 18:58 Gdzie info o terminie "walentynek" ? A w walentynki będzie termin że za 2 tygodnie znowu... RE: MyPaingAds - $$[BiznesMan]$$ - 29-01-2016 19:58 Nie cieszcie się tak przedwcześnie z tych niepoczyszczonych kont na MPA po wygranych sporach. Admin prędzej czy później się nimi zajmie teraz pewnie nie ma czasu na takie rzeczy. W przyrodzie nic nie ginie RE: MyPaingAds - skibixd - 29-01-2016 20:21 W Przyrodzie może tak, ale w internecie? RE: MyPaingAds - kernst - 29-01-2016 20:34 Jak do walentynek się sprawa nie wyjaśni to pewnie i reszta już zleci spory, bo ileż można czekać. Więc wydaje mi się ze to będzie deadline końcowy. Na filmiku, Keithy Broome RE: MyPaingAds - $$[BiznesMan]$$ - 29-01-2016 21:09 Ja mam pytanie ile czasu PP może analizować taką sprawę jesli Uday dał odpowiedź. Bo wtedy to wiedziałem że mają 10 dni na odpowiedź ale teraz ? Nic nie pisze nic nie wiadomo. Równie dobrze PP może powiedzieć, że pół roku to analizowali 2 RE: MyPaingAds - kernst - 29-01-2016 23:14 Szkoda, że nie ujawniają informacji na temat innych działalności, można by o wszystko wypytać a tak dupa :C RE: MyPaingAds - p4r3k - 30-01-2016 00:11 jezeli uday odpowowiedział to całkowity okres rozpatrywania jest 28 dni roboczych z tego co pamietam ale troche dziwne niektorym odpowiada innym nie wmoim przypadku nie było odzewu z jego strony a co do konta zobaczymy czy wyczyszcza paczki czy tez nie RE: MyPaingAds - bloger - 31-01-2016 13:26 Może ktoś napisać, jakie są aktualne informacje na temat MPA? Coraz mocniej zastanawiam się nad sporem... Na oficjalnej grupie na FB nastroje są nie najgorsze, ale z drugiej strony większość wypowiadających się tam osób do przesady chwali admina, MPA i siebie nawzajem, co patrząc na to, że od tylu tygodni nic nie działa poprawnie wydaje się conajmniej dziwne. |