![]() |
SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium (/Temat-SubServices-pl-Nowy-Program-SMS-Premium-113343) |
RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - Hagrid124 - 24-01-2017 19:24 Obecnie zarabiam tylko weekendowo i to na podwójnej blokadzie, wcześniej zarabiałem na 6,50 i nie wyglądało to źle - ok 20% się odnawiało ze zdobytych leadów. Wiele zależy od targetu ja miałem taki +20 lat i byłem zadowolony, zresztą do dzisiaj coś mi się tam jeszcze odnowi. Napisz na jakim targecie zarabiasz? Jeśli to są dzieciaki to nie ma się co dziwić takiej konwersji i spadającej liczbie odnowień, mieć 18zł co tydzień to nie mało. RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - karor - 29-01-2017 21:13 ![]() Na waciki wystarczy ![]() ![]() ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - WuJeKuBa - 30-01-2017 20:37 (23-01-2017 19:53)KupięStrony napisał(a): Mam pytanie do zarabiających w Subservices: Suby według mnie są losowe.. Jeśli promujesz je pod młodszych to u mnie sub za 1,50 zł odnawiał się rok najdłużej, później już przestał się odnawiać (promuje 11 zł z podwójną). Mimo wszystko suby promowane pod młodszych fajnie się odnawiają, jednak nie trwa to wiecznie.. U mnie jeśli ktoś włączy subskrypcje, jeśli chodzi o pokolenie +18 lat, to zaraz ją wyłącza lub wyłącza dopiero gdy widzi gdy mu pobiera kasę z konta zauważyłem, więc u mnie tak to wygląda. Tak jak mówię suby są niestety losowe według mnie i raczej bardzo tutaj na ten "stały" dochód z nich bym nie stawiał, lecz tylko na taki "dodatek" do zarobków, co nam fajnie oferuje SubServices.pl, dając nam stawkę 11 zł wraz z odnowieniem 1,50 zł ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - KupięStrony - 06-02-2017 13:08 wpadly Wam wszystkie odnowiena w tym z przedzialu godzin 11:00-12:00? RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - karor - 07-02-2017 19:51 (06-02-2017 13:08)KupięStrony napisał(a): wpadly Wam wszystkie odnowiena w tym z przedzialu godzin 11:00-12:00?U mnie może nie za dużo ale w normie jeśli chodzi o cotygodniową ilość odnowień. ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - SubServices.pl - 24-02-2017 21:40 Wszystkich wydawców, którzy zlecili wypłaty w tym roku prosimy o uzupełnienie danych kontaktowych, ewentualnie podesłanie aktualnych na maila: [email protected] - w najbliższym czasie będą wysyłane drobne upominki od naszego serwisu ![]() W niedługim czasie wprowadzone zostanie kilka praktycznych rozwiązań, aby wygodniej korzystało się z serwisu, więcej informacji wkrótce ![]() RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - SubServices.pl - 24-03-2017 18:28 Przypominamy, że w związku z ostatnimi nadużyciami przy promocji usług Premium SMS zabronione jest: - Wyłudzanie kodów sms, - ukrywanie lub wprowadzanie w błąd co do ceny za sms, - rozsyłanie sms/e-maili z informacją nt "włączenia usługi premium", - podszywanie się pod znane osoby/firmy i wykorzystywanie ich logotypów, - promowanie wydarzeń sportowych należących do grupy kapitałowej Polsatu, w tym głównie eliminacji do Mistrzostw Świata 2018. Niezastosowanie się do zakazu będzie skutkowało natychmiastową blokadą konta. RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - WhiteNigga - 24-03-2017 19:15 To menu odstrasza, nawet kontakt nie działa. RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - SubServices.pl - 24-03-2017 19:18 (24-03-2017 19:15)WhiteNigga napisał(a): To menu odstrasza, nawet kontakt nie działa. Menu nie zarabia, a formularz kontaktowy działa prawidłowo. RE: SubServices.pl - Nowy Program SMS Premium - SubServices.pl - 03-04-2017 15:56 Wszystkie wypłaty, które wisiały od piątku w serwisie zostały dzisiaj zrealizowane ![]() |