RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 06-06-2014 15:21
Dzisiaj jest rozsyłka więc opóźnienia są możliwe.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 06-06-2014 15:28
Wiem wiem, ale nie wiadomo czy coś wisi dla mnie xd A mam inny problem rano po myciu rąk jak zwykle wytarłem je w ręcznik i biegusiem do laptopa, i od tego czasu nie działają mi cztery klawisze. Czekać aż się unormuje czy coś zrobić? Nie miałem mocno mokrych rąk, wilgotne tylko he.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - koza09 - 06-06-2014 15:33
Jak woda wleciała to powinieneś wyłączyć laptopa do czasu aż się osuszy. Jeżeli klawisze nie zaczną działać to klawiatura do wymiany.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - xDesinx - 06-06-2014 15:35
(06-06-2014 15:28)Assasinoo napisał(a): Wiem wiem, ale nie wiadomo czy coś wisi dla mnie xd A mam inny problem rano po myciu rąk jak zwykle wytarłem je w ręcznik i biegusiem do laptopa, i od tego czasu nie działają mi cztery klawisze. Czekać aż się unormuje czy coś zrobić? Nie miałem mocno mokrych rąk, wilgotne tylko he.
To nie ten temat.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 06-06-2014 15:40
Hipokryta. Sam dodając ten post nic nie wnosisz do tematu i nabijasz posty ^^ Napisałem pierwszą część związaną z tematem a później zaznaczyłem, że dalsza część to offtopic.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 06-06-2014 15:46
Kiljan !
Mega dobra robota z tym szpiegiem !
Musiałeś się chyba namęczyć ?
No dobra to dostanę podwyżkę ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 06-06-2014 15:48
(06-06-2014 15:46)lubiekeppa napisał(a): Kiljan !
Mega dobra robota z tym szpiegiem !
Musiałeś się chyba namęczyć ?
No dobra to dostanę podwyżkę ?
O widzisz, dostajesz +5gr pisz na PW
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 06-06-2014 15:53
Kiljan genialna oferta, gratuluje! A tak wgl to nie widziałem tych zmian bo AdBlock mi zablokował gościa z lornetką xD Zabawnie trochę wygląda, ale leady lecą więc działa. To co +5 gr xd
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - kazudoki - 06-06-2014 15:53
Chłopaki, mam problem z programem "POBIERZ PLIK", nie mogę zmienić nazwy pliku z "FILE", za żadne skarby.
Co może być przyczyną?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 06-06-2014 15:55
Może być przyczyną to, że nie można już zmieniać nazwy.
|