RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kurus92 - 05-06-2014 16:21
(05-06-2014 16:20)Knoh napisał(a): (05-06-2014 14:01)Kiljan napisał(a): (05-06-2014 13:49)Kurus92 napisał(a): Kiljan,chcesz powiedzieć,że ,,bez tytułów" idzie lepiej jak z tytułami?....
Wiesz, że o dziwo więcej leadów jest po tej zmianie? nie wiem jakim cudem bo nijak nie moge tego pojąć ale niestety takie są fakty...
Potwierdzam. Od dwóch dni nic nie robiłem i po usunięciu nazwy zaczęło zaliczać.... Dziwne, dziwne
Nie no mi też w miarę zalicza,nie mogę określić czy lepiej czy nie,ale nie rozumiem ludzi
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lukasz9669 - 05-06-2014 16:24
ktos mi pomoże mam wejscia ale zero leadów i tak od kilku dni
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Knoh - 05-06-2014 16:26
A w Streamie sportowym nie można dodać opisu, a przecież miała być tylko nazwa nie do zmienienia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 05-06-2014 16:27
Który cwel ma konto ,,Jakub Wolski'' spamuje Fb Szpiegiem, a innym pisze w komentarzach ,,Spam'' ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - lubiekeppa - 05-06-2014 16:50
Czy tylko u mnie leady stoją ?
Dzisiaj nie ma rozsyłki więc temu pytam .
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Duxone00 - 05-06-2014 16:50
(05-06-2014 16:27)MatiMaister napisał(a): Który cwel ma konto ,,Jakub Wolski'' spamuje Fb Szpiegiem, a innym pisze w komentarzach ,,Spam'' ?
widzę że na fb zaczyna robić się to samo co na youtube,
nic innego jak odwdzięczeniem się tym samym w stronę tego konta "jakub wolski" tyle że zgłoszeniem do FB iż sam spamuje...
to przy kolejnym spamie taka osoba nie widzi naszego postu nie doda komentarza dzięki czemu inni nie orientując się w sytuacji nabijają nam leady i konto dłużej wytrzymuje, tak samo jak mamy konto i widzimy iż ktoś już gdzieś spamił ale nie pokasował negatywnych komentarzy z nich także dodajemy ludzi do black listy...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Patenciarz - 05-06-2014 17:10
(05-06-2014 16:50)lubiekeppa napisał(a): Czy tylko u mnie leady stoją ?
Dzisiaj nie ma rozsyłki więc temu pytam .
chyba sa opoznienia bo patrze przed chwila i nagle 2 leady wpadly wyswietlenia ciagle te same
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 05-06-2014 17:18
Dobra... Ponieważ efektywność mojego regularnego spamu na grupach, osiągnęła dzisiaj poziom dna, oświadczam iż chętnie nawiążę współpracę (w tym lub innym obszarze działania) z kimś ogarniętym, mającym wyniki i wiedzę.
Tak więc jeśli szukasz człowieka do współpracy i uważasz, że wzajemnie na tym skorzystamy, to zapraszam na Priv
Tylko bez cwaniakowania i typów w stylu ,,Robię w subach od tygodnia, zarobiłem 100 złotych, zostań moim refem, będę Ci mentorował na pustaku z darmowymi kosmetykami w grupach ,,szukam znajomych'' ''
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Radek4921 - 05-06-2014 17:24
Ojj są opóźnienia
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 05-06-2014 17:29
Mi przed chwilą wpadł lead z jednej ze stron, której nawet nie pozycjonowałem. Że też ludzie tam trafiają.
|