RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 04-06-2014 22:59
Ludzie jeśli zamierzacie pisać, że macie stronę z ukrytą stopką ale jej nie podacie bo 5zł to za mało to powinniście się zastanowić komu bardziej zaszkodzi ukrywanie stopki, tym, którzy korzystają z tej oferty i na tym zarabiają czy nam? My taki program usuniemy i osoby, które z niego korzystały będą musiały dodatkowo pracować nad zarabianiem na innym programie.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - unforgivable - 04-06-2014 23:02
(04-06-2014 22:59)Kiljan napisał(a): Ludzie jeśli zamierzacie pisać, że macie stronę z ukrytą stopką ale jej nie podacie bo 5zł to za mało to powinniście się zastanowić komu bardziej zaszkodzi ukrywanie stopki, tym, którzy korzystają z tej oferty i na tym zarabiają czy nam? My taki program usuniemy i osoby, które z niego korzystały będą musiały dodatkowo pracować nad zarabianiem na innym programie.
Nawet za darmo bym go zgłosił, bo to jak napisał Kiljan, najbardziej ucierpi program = użytkownicy reklamujący program.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 04-06-2014 23:03
Kiljan, ja wczoraj widziałem typa, który usunął stopkę używając iframe jednak gdy do niego napisałem, że szkodzi sobie i innym to albo usunął strone albo zmienił adres - korzystał z własnej domeny. Myślę, że sie przestraszył
Jeżeli kogoś teraz znajde to od razu wam dam namiary
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 04-06-2014 23:08
Trzeba naprawdę czasami trochę pomyśleć, tutaj chodzi o to, żeby nie dać szkodzić wszystkim pojedynczym debilom, a zatajanie takiego czegoś jest po prostu głupotą, tutaj nie chodzi o bycie konfidentem, bo to jakby brat widząc jak ojciec chce zabić córke miał nie powiedzieć o tym matce... tutaj brat straci siostre a tutaj ty stracisz program bo matka(my) nie możemy zareagować...
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Assasinoo - 04-06-2014 23:11
Mamo!
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - batman - 04-06-2014 23:30
juz nieaktualne
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - m4t0sh - 04-06-2014 23:56
możecie sprawdzić czy wszystko dobrze u mnie zlicza? co prawda wejść dużo nie mam no ale z konwersji 7-8% zjechać nagle do zera?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - verona - 05-06-2014 00:15
(04-06-2014 23:56)m4t0sh napisał(a): możecie sprawdzić czy wszystko dobrze u mnie zlicza? co prawda wejść dużo nie mam no ale z konwersji 7-8% zjechać nagle do zera?
Od godziny 1 serwis na przerwę techniczną, stąd może być delikatny spadek leadów. Celowo wybieramy noc do takich prac, by nie odczuli tego użytkownicy.
Pozdrawiam
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MostWanted - 05-06-2014 00:56
Czy można zarabiać na tym w wieku 13 lat?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Kiljan - 05-06-2014 01:10
Można jak najbardziej.
|