RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 04-06-2014 18:00
Tak parę tysięcy stron od razu niech przeczyta. Ludzie tu zadają pytania o bzdury i jest dobrze.
On zadał konkretne pytanie, to po co go odsyłasz do czytania kilkudziesięciu stron spamu ?
A co do pytania, to wydaje mi się, że można tak zrobić i rozliczyć się bez zaliczek miesięcznych, a jednoroczną wpłatą podatku przy składaniu deklaracji końcowej. Tylko czy nie zaboli to zbytnio jak jednym rzutem wyślesz kwotę za cały rok ?
Ale lepiej niech wypowie się ktoś bardziej ogarnięty.
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 04-06-2014 18:09
(04-06-2014 17:48)MatiMaister napisał(a): wpadł mi lead sprzed 2 tyg. Ktoś doładował telefon 2
O shit ! Właśnie miałem doładowywać mój telefon a przypomniałem sobie że aktywowałem subskrypcje tydzień temu Dzięki Mati
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Gravity - 04-06-2014 18:21
Wczoraj stworzyłem konto przez proxy po 1 dniu konto dezaktywowane.....
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - ado - 04-06-2014 18:30
(04-06-2014 18:00)MatiMaister napisał(a): Tak parę tysięcy stron od razu niech przeczyta. Ludzie tu zadają pytania o bzdury i jest dobrze.
On zadał konkretne pytanie, to po co go odsyłasz do czytania kilkudziesięciu stron spamu ?
Ale lepiej niech wypowie się ktoś bardziej ogarnięty.
Chyba jesteś niepoważny człowieku... tutaj w temacie jest syf bezsensownymi pytaniami i dyskusje jak w dziale "Luźne pogawędki" nisza mi się skończyła... zbanowali konta na FB itp itd...
Jak chce pytać o takie rzeczy to niech założy nowy temat w odpowiednim dziale i tam uzyska odpowiedź albo użyje opcji "szukaj"
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - dijaexd - 04-06-2014 18:33
mam pytanie gdzie najlepiej promowac programy
lub jaki ma najlepsza konw ? kijan odpiszesz na email ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - MatiMaister - 04-06-2014 18:39
ado A Ty wynurzyłeś się po 3 miesiącach, żeby dołożyć swoją cegiełkę, do tego co sam skrytykowałeś ?
Weź idź....
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - pietreczka - 04-06-2014 18:40
Pytanko do kogoś kto w temacie, najlepiej do KILJANA, za dużo stron, a za mało czasu, aby wszystko czytać.
Dzisiaj około 11 wszedłem sobie na fs i było mega słabo konwersja 1% co z autopilota jest porażką, teraz wchodze konwersja 8,61. Czy rano programy nie działały lub wysyłanie pinów ?
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Androoo - 04-06-2014 18:41
(04-06-2014 18:40)pietreczka napisał(a): Pytanko do kogoś kto w temacie, najlepiej do KILJANA, za dużo stron, a za mało czasu, aby wszystko czytać.
Dzisiaj około 11 wszedłem sobie na fs i było mega słabo konwersja 1% co z autopilota jest porażką, teraz wchodze konwersja 8,61. Czy rano programy nie działały lub wysyłanie pinów ?
Mam ten sam problem, Kiljan odpisz
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - Pawel1178 - 04-06-2014 18:44
Rozsyłka dziś jest i są mega opoźnienia w zliczeniu leadów
RE: FireSub - Subskrypcje SMS - Zarób Pierwszy Milion! - nesarions - 04-06-2014 18:44
A ja mam na odwrót z rana była konwersja prawie 5% a teraz ledwo 2 w tym 80% leadow jest z godziny porannej :>
|