RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 21-02-2015 17:46
Aero, z tego co wiem info o smierci Mostowiaka (jako fanka m jak milosc nie zgadzam sie na Jego smierc) wisi juz od dluzszego czasu, pojawialo sie tutaj juz kilkukrotnie, wiec pewnie p. Arek o tym wie, a skoro wciaz istnieje to widocznie nie narusza specjalnie regulaminu...choc tylko On moze sie konkretnie ustosunkowac.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Assasinoo - 21-02-2015 18:26
(21-02-2015 17:46)szykiryki napisał(a): Aero, z tego co wiem info o smierci Mostowiaka (jako fanka m jak milosc nie zgadzam sie na Jego smierc) wisi juz od dluzszego czasu, pojawialo sie tutaj juz kilkukrotnie, wiec pewnie p. Arek o tym wie, a skoro wciaz istnieje to widocznie nie narusza specjalnie regulaminu...choc tylko On moze sie konkretnie ustosunkowac.
Hanka Mostowiak, Rysiek z Klanu i tu kolejne wieści o nadchodzącej śmierci... "Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą" [*]
PS. Doładowało mi pisiont złoty to działa klikajcie w sygnaturkę xD
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 21-02-2015 18:33
Teraz corka adoptowana Mostowiaka jest w ciazy, mozna zrobic viral czy Marek ja wyrzuci z chaty czy nie ;p
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DrPrefix - 21-02-2015 18:34
Dla tych co mówią że konwersja słaba jest
jest dobra jak nie wiem co
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - DrMagK2 - 21-02-2015 18:59
Konwersja może być, dzisiaj może z 200 leadów będzie ^^
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - szykiryki - 21-02-2015 19:00
@Assasinoo
Pn, wt 20.40- musisz sledzic na biezaco.
Konwersja na pobieraniu dzis 9.31%. Jest ok.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Weglowodan - 21-02-2015 19:02
(21-02-2015 18:26)Assasinoo napisał(a): PS. Doładowało mi pisiont złoty to działa klikajcie w sygnaturkę xD
Fraudy robisz, że wejścia w sygnaturę Ci potrzebne. -.-
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - Duxone00 - 21-02-2015 19:08
(21-02-2015 17:32)aero2 napisał(a): To jak napisze się @[matek697] popełni(ł) samobójstwo to będzie to legalnie i nie wyłapie się bana?
Niby nie można promować uśmiercając, ale jak widać proceder kwitnie na dobre bez konsekwencji.
Może ktoś to potwierdzić czy można promować uśmiercanie na przykład po pseudonimie?
myślę że jeżeli podepniesz to pod viral i będziesz zbierał tylko tokeny osób to nie powinno być problemów z leadmore, później mając tokeny wstawiasz post z programem leadmore...
myślę że i na taki tekst sporo osób by się złapało.
Pierwsza miłość
"Melka prześpi się z Alexem!!! co zrobi Marysia" albo coś w tym stylu a jednocześnie nikogo nie uśmiercasz
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - PapaSmerf - 21-02-2015 19:12
Gunwo mnie obchodzi m jak milosc i inne, pogadajcie sobie o tym na gg jak tak to Was interesuje.
RE: Leadmore - Nowa jakość wśród Programów Partnerskich - groszek1112 - 21-02-2015 19:24
leadmore nie ma sposobu wyplaty paypal
|