Nowość! -> N26 - 40 EURO! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Refback (/Forum-Refback-283) +--- Dział: Refback za Pieniądze (/Forum-Refback-za-Pieniadze-129) +--- Wątek: Nowość! -> N26 - 40 EURO! (/Temat-Nowosc-N26-40-EURO-164483) |
RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - pushyou4 - 03-07-2023 22:43 Interesuje TransferGO wyślij pw RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - Pablo1878 - 05-07-2023 21:25 Aktualne! Nadal do zgarnięcia jest 75 złotych! RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - kpk25 - 08-07-2023 18:11 (05-07-2023 21:25)Pablo1878 napisał(a): Aktualne! Zainteresowany TransferGo. Proszę o instukcję. RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - gacek017 - 13-07-2023 15:33 W zeszły piątek tj.7.07 Nawiązałem kontakt z użytkownikiem Pablo1878 który zapewniał iż można korzystać przy spełnieniu warunków z kont revolut i bonusy wpadają,mimo że regulamin TransferGo mówił jasno że dyskwalifikuje to z otrzymania bonusu.Spełniłem warunki według instrukcji w.w użytkownika i stwierdził on (dopiero dzisiaj) że bonusu i refbacku nie będzie bo "wykonałem przelew poprzez revolut".Ja zrobiłem wszystko według instrukcji i zapewnień że wszystko jest w porządku.Oczekiwałem refbacku ale po rozmowie z użytkownikiem nie poczuwa się do wypłacenia należności.Ku przestrodze innym RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - Pablo1878 - 13-07-2023 15:38 (13-07-2023 15:33)gacek017 napisał(a): W zeszły piątek tj.7.07 Nawiązałem kontakt z użytkownikiem Pablo1878 który zapewniał iż można korzystać przy spełnieniu warunków z kont revolut i bonusy wpadają,mimo że regulamin TransferGo mówił jasno że dyskwalifikuje to z otrzymania bonusu.Spełniłem warunki według instrukcji w.w użytkownika i stwierdził on (dopiero dzisiaj) że bonusu i refbacku nie będzie bo "wykonałem przelew poprzez revolut".Ja zrobiłem wszystko według instrukcji i zapewnień że wszystko jest w porządku.Oczekiwałem refbacku ale po rozmowie z użytkownikiem nie poczuwa się do wypłacenia należności.Ku przestrodze innym Po 1 przeczytaj jeszcze raz punkt 2 z mojego 1 postu, który otrzymałeś w wiadomości prywatnej. Jeżeli firma nie wypłaci mi bonusu to ja również go nie otrzymuje. Instrukcje dostałeś taką samą jak osoba przed Tobą (2 dni) i otrzymałem bonus za nią. Po 2 NIE JA STWIERDZIŁEM, a firma która odpowiedziała mi dzisiaj (support czynny od 8 do 17) Po 3 zaproponowałem zwrot kosztów, które poniosłeś na potrzeby wykonania przelewu. Nie odpisałeś. Po 4 rozumiem, że tym postem zrzekasz się roszczeń do mnie. W takim razie mimo wszystko dziękuje za współpracę. Pozdrawiam PS. Regulamin TransferGo przeczytałeś po wykonaniu przelewu. RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - gacek017 - 13-07-2023 15:47 Bonusu firma nie wypłaciła przez wprowadzanie mnie w błąd co do warunków promocji a zarazem instrukcji,nie interesuje mnie osoba przede mną,ja spełniłem warunki,poświęciłem czas i środki,i prowizje na przewalutowanie,to nie jest wina transferGo że nie ma bonusu,tylko Twoje "widzimisie" warunków promocji,bo nawet z regulaminem dyskutujesz. Jak nie znasz się na temacie to się w refbacki nie baw,bo Ci to nie wychodzi. To się nazywa Oszustwo RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - Pablo1878 - 13-07-2023 15:51 (13-07-2023 15:47)gacek017 napisał(a): Bonusu firma nie wypłaciła przez wprowadzanie mnie w błąd co do warunków promocji a zarazem instrukcji,nie interesuje mnie osoba przede mną,ja spełniłem warunki,poświęciłem czas i środki,i prowizje na przewalutowanie,to nie jest wina transferGo że nie ma bonusu,tylko Twoje "widzimisie" warunków promocji,bo nawet z regulaminem dyskutujesz. Spójrz na ilość zadowolonych osób, później nazywaj kogoś oszustem. Mnie nie obchodzi czy wydałeś 12 zł na przewalutowanie czy nie, a mimo to chciałem Ci zwrócić środki. A w związku z tym, że ich nie chcesz to sprawę uważam za zakończoną. PS. Stosuj poprawną interpunkcje bo oczy bolą…. RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - gacek017 - 13-07-2023 16:03 Spełniłem wszystkie warunki według TWOICH instrukcji i nie dostałem refbacku za wykonanie zadania.To jest oszustwo i tyle.I możesz mi wierzyć że ta sprawa zakończona nie jest. RE: Nowość! TransferGO 75 zł |REFBACK| - Pablo1878 - 13-07-2023 16:04 (13-07-2023 16:03)gacek017 napisał(a): Spełniłem wszystkie warunki według TWOICH instrukcji i nie dostałem refbacku za wykonanie zadania.To jest oszustwo i tyle.I możesz mi wierzyć że ta sprawa zakończona nie jest. Jest bo nie odpisałeś. Pozdrawiam. I popraw te rażące w oczy błędy.. PS. 2. Wypłata refbacku Refback zostanie wypłacony niezwłocznie po spełnieniu przez Ciebie czynności wskazanych w instrukcji oraz regulaminie danej promocji. Warunkiem otrzymania refbacku, jest otrzymanie przeze mnie bonusu za Ciebie. Zastrzegam sobie prawo do wstrzymania wypłaty refbacku (sytuacja ta ma miejsca w chwili, w której dana strona wstrzymuje wypłaty za poleconych). ___ RE: Nowość! -> MyGuava 7,5 € - Pablo1878 - 06-05-2024 18:07 1. MyGuava - 5 euro za założenie konta + 5 euro za zaproszenie kolejnej osoby + 2,5 euro refbacku Opis: MyGuava - Dzięki MyGuava możesz korzystać z kart wirtualnych i fizycznych, żądać pieniędzy za pośrednictwem linków i otwierać konta w aż 20 różnych walutach. Nasza bezpieczna platforma i wysoce konkurencyjne stawki pomogą Ci kontrolować swoje finanse i bezpiecznie wydawać pieniądze. Podróżuj za granicę bez opieki na świecie!: · Otwórz konta w aż 20 walutach i połącz się z dowolną kartą, przeciągając i upuszczając – bez ukrytych i dodatkowych opłat · Wejdź na rynek globalny dzięki szybkim i bezpłatnym przelewom pieniężnym do 160 krajów · Wydawaj jak lokalny mieszkaniec, korzystając z szerokiej gamy dostępnych walut · Dokonuj przelewów międzynarodowych w ponad 90 walutach Opis by Google Play, więcej tutaj - klik |