![]() |
MyPaingAds - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: HYIP (/Forum-HYIP-348) +--- Wątek: MyPaingAds (/Temat-MyPaingAds-119735) |
RE: MyPaingAds - p4r3k - 25-01-2016 17:32 Ja jesCze 2 dni i tez zwrot powinienem miec wiec dam znac jak u mnie to aie potoczy ![]() Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka RE: MyPaingAds - war43 - 25-01-2016 22:23 Nigdy wcześniej nie pisałem sporu, więc mam taką ofertę: Mam do odzyskania 50$ - żadna paczka jeszcze nie dojrzała oraz niczego nie wypłacałem z MPA. Jeśli ktoś napisze mi słowo w słowo treść sporu, a ja wygram ten spór, będę się czuł zobowiązany, do zarejestrowana się z refa w innym programie ![]() RE: MyPaingAds - tak_to_ja - 25-01-2016 22:34 Dołączam się do posta war43, mam do odzyskania 78$ i też żadna paczka nie doszła do końca ani nic nie wypłaciłem. Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka RE: MyPaingAds - skibixd - 25-01-2016 22:47 @war43 , @tak_to_ja. Skopiujcie treść z mojego sporu. No może przestawcie zdania ![]() RE: MyPaingAds - kernst - 25-01-2016 22:54 skibixd gdyby miał w dupie to dawno zamknął by FP, odpisywałby na spory, żeby zatrzymać jak najwięcej $. Skoro jeszcze nie masz zablokowanego, to wiedz, że na pewno będzie Twoje konto wyczyszczone nim program stanie na nogi ponownie ;p Aktualnie admin ma inne problemy na głowie takie jak najszybsze dojście do porozumienia w sprawie serwisu. PP ma na głowie miliony innych instytucji, nie zajmuje się tylko jedną. Wiem, że czekanie jest nudne i już się odechciewa, też mnie to wkurza, ale póki co czekam cierpliwie, zajmuje się innymi sprawami a w międzyczasie patrze na nowinki ;p RE: MyPaingAds - skibixd - 25-01-2016 22:58 ok, może nie odpisuje bo nie chce siebie pogrążać, robić sobie złej opinii, ale dzięki temu można bez większego problemu odzyskać kasę. Kernst, wiem, że masz trochę kasy w MPA w i czekasz cierpliwie, ale mi się to nie kalkulowało. Jakie nowinki masz teraz na oku? ![]() PS. Nie mam dostępu na grupie facebook bo dostałem bana. Napisałem pod jednym postem Uday'a "Oh fuck..." ![]() RE: MyPaingAds - Gremquen - 25-01-2016 22:59 Kurcze. Założyłbym spór, ale... skibixd miał farta, Uday może zapracowany czy coś i nawet nie sprawdzał co mu tam paypal w sprawie sporów pisze.. A jak w ciągu 10 dni np. od dziś ogarnie serwis? I wtedy ani kasy ani kasy na koncie w MPA? RE: MyPaingAds - Oski001 - 25-01-2016 23:26 (25-01-2016 22:59)Gremquen napisał(a): Kurcze. Założyłbym spór, ale... Z tego co wiem to skibixd nie był/a jedyną osobą która wygrała ten spór. I skoro Uday dba o opinię to myślę że i nie masz czego się bać, chyba że Uday jest zwykłym chó*** i będzie próbował zatrzymać swoje $. A, jak strona ruszy np. jutro (pomijam że to nie realne) to zawsze możesz "anulować roszczenie" i jestem wtedy niemal przekonany że admin pozwoli ci kontynuować zarabianie (skoro się tyle męczył z serwisem to czemu nie?). RE: MyPaingAds - kernst - 25-01-2016 23:56 Uday odpisuje w przypadku kiedy ktoś wypłacił z programu chyba więcej jak wpłacił ![]() W tym świecie najmniej możliwe jest najbardziej możliwe ![]() Co do nowinek to wprowadzam je do swojego dziennika, tutaj nie będę o nich pisał, żeby nie spamować. RE: MyPaingAds - Oski001 - 26-01-2016 01:08 (25-01-2016 23:56)kernst napisał(a): Uday odpisuje w przypadku kiedy ktoś wypłacił z programu chyba więcej jak wpłacił Z tego co wiem spór dotyczy różnicy kasy wpłaconej, a wypłaconej. Czyli ktoś kto wpłacił 100$, a wypłacił 200$ nie może żądać zwrotu, a jak wypłacił tylko część, np. 50$ to ma takie same prawa jak ten co nie wypłacił nic i może starać się o te pozostałe 50$. W tym świecie niemożliwe jest niemożliwe ![]() |