Poradnik Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie (/Temat-Multiclicker-2-Zarabiaj-ponad-1-na-dzien-Tylko-kilka-minut-dziennie-119233) |
RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Tiger_GG - 01-12-2015 13:39 (30-11-2015 11:15)chincyk napisał(a): Przydałaby się aktualizacja na clickersmulti: i jeszcze kilka innych też RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - kobol5 - 01-12-2015 16:38 Witam zebrałem minimum na twickerz.com ale przy próbie wypłaty nie wyświetla mi sie gdzie zostaną przelane pieniądze. okienko Payment Account: jest puste jak poniżej Payment Method: PayPal Payment Account: Max. withdraw per day: $10.00 Withdraw fee: 5% You will receive $ 1.4744 zawsze tak ? gdzie są ustawienia na tej stronie żeby mógł ustawić swój adres paypal ? RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Oski001 - 01-12-2015 18:37 (01-12-2015 16:38)kobol5 napisał(a): Witam zebrałem minimum na twickerz.com ale przy próbie wypłaty nie wyświetla mi sie gdzie zostaną przelane pieniądze. okienko Payment Account: jest puste jak poniżej Napisałem tak kiedyś do suportu napisali żebym paypal wpisał w ustawieniach wypłaty (błyskotliwa odpowieć ) lub żebym im podał mój paypal to mi załatwią. Zmienili i jest ok. Więc radze napisać do nich. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - kobol5 - 01-12-2015 23:23 WhySoRaped jakaś większa aktualizacja by sie przydało, mnóstwo pluginów jest do wymiany, zarejestrowałbym sie w nowych stronach ale nie wiem czy jest sens jak aktualnie ponad 10 stron mi nie działa RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Oski001 - 02-12-2015 14:48 (01-12-2015 23:23)kobol5 napisał(a): WhySoRaped jakaś większa aktualizacja by sie przydało, mnóstwo pluginów jest do wymiany, zarejestrowałbym sie w nowych stronach ale nie wiem czy jest sens jak aktualnie ponad 10 stron mi nie działa Dokładnie aktualizacja by się przydała. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - pputa - 03-12-2015 15:15 https://userscloud.com/oomqckzzbker Paczka do aktualizacji założę swój własny dziennik i tam bedzie wsio.. bo Why gra w kulki.. kto bezie chciał się rejestrować ok nie to nie.. pluginy etc za free.. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - Oski001 - 04-12-2015 00:29 @pputa dzięki za packę (szukanie pluginów na clikers.com zajełoo ci pewnie lata ) Co do własnego dziennika to nie masz dostępu do pluginów vip, a Why ma. Zainwestował i dzieli się z nami nimi w zamian za refy. I tu ma nad tobą przewagę. Ale dziwi mnie trochę że na pw odpisuje, a listy pluginów nie uzupełnia (od 9 dni). RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - pputa - 04-12-2015 11:34 Sorry, ale wku.. się na Why za jego zaniedbanie i wykupilem premium.. wiec jak ktoś chce coś z premium to na pw.. ps. jakbyś zobaczyl to paczke pluginow dalem tylko premium bo zwykle sam kazdy moze ściągnać.. RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - kobol5 - 04-12-2015 12:00 pluginy do uzupełnienia useclix buxvertise escliks expresspaid adsforclix buxleader transitclix criclix feclix RE: Multiclicker 2 - Zarabiaj ponad 1$ na dzień. Tylko kilka minut dziennie - pputa - 04-12-2015 12:12 https://userscloud.com/k6pjicsp3055 Masz 3 nie było.. |