![]() |
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614) |
RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 15-04-2014 13:20 U mnie jak klikną na zakładkę akcje to pojawia się zakładka oferwall i pozostałe akcje . Które mogę wykonywać bez limitu na zmiennym ip ? RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 17-04-2014 19:58 (15-04-2014 13:20)dawid327 napisał(a): U mnie jak klikną na zakładkę akcje to pojawia się zakładka oferwall i pozostałe akcje . Które mogę wykonywać bez limitu na zmiennym ip ? Kliknij po prostu w Akcje... nie klikaj w rozwijane menu tylko bezpośrednio w zakładkę ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 20:40 Potrzebuję zarobić około 100 zł na kubigo ponieważ chcę ruszyć z pewnym projektem na, który potrzebuję taki kapitał startowy. Wybrałem kubigo ponieważ widzę , że ludzie zarabiają tam po 30-40 zł dziennie , słyszałem że takie zarobki może osiągnąć tylko osoba ze zmiennym ip a ja takie posiadam. Dodatkowo wypłatę można zlecić w dowolnym momencie co mi bardzo odpowiada. Kolejnym plusem jest to , że tam postępując według schematu zarobię pewną kasę(jakieś grosze) ale za to mam pewność że zarobię , a powtarzając tą czynność dojdę do celu. Nie mam teraz głowy do myślenia nad niszami itp , w głowie mam jedno , żeby jak najszybciej zacząć z nowym projektem(który totalnie nie ma nic wspólnego z robieniem ludzi w ch*ja) Teraz przejdę do sedna , chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył w jaki sposób mogę osiągnąć takie zarobki. Jak wykonywać akcję żeby je zaliczało oraz , które akcje wykonywać żeby dostać kasę i jak żeby się nie pokapowali i mi wypłacili hajs . Niestety posiadam już konto w tym serwisie więc liczę na charytatywną pomoc , w zamian oczywiście poleci repucikimpreza RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 21-04-2014 21:18 Najprostszy sposób: 1. gromadzisz bazę prawdziwych danych 2. wykonujesz akcje Apple i Tchibo 3. zmieniasz adres IP, usuwasz pliki cookie 4. wykonujesz akcje podając inne prawdziwe dane 5. powtarzasz kroki 2-3 niestety trzeba też korzystać z różnych adresów email więc musisz zrobić sobie kilkadziesiąt maili ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 21:36 Akcje trzeba akceptować? Czy można podać jakiś z dupy adres ? RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 21-04-2014 21:40 (21-04-2014 21:36)dawid327 napisał(a): Akcje trzeba akceptować? Czy można podać jakiś z dupy adres ? trzeba potwierdzać adresy bo nie będzie zliczać niektórych albo zarobisz bana po walidacji RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 21:43 to już wiem dlaczego ostatnio nic mi nie zaliczało ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - USA - 21-04-2014 21:46 Dobry serwis kasa szybko leci, i wypłacają ![]() RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - ziel20 - 22-04-2014 10:26 usuneli ankiete tchibo.. ? RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 22-04-2014 16:18 (22-04-2014 10:26)ziel20 napisał(a): usuneli ankiete tchibo.. ? miała być tylko przez 4 dni więc już nie ma |