Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji (/Temat-Kubigo-pl-zarabianie-za-wykonywanie-akcji-64614)

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 15-04-2014 13:20

U mnie jak klikną na zakładkę akcje to pojawia się zakładka oferwall i pozostałe akcje . Które mogę wykonywać bez limitu na zmiennym ip ?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 17-04-2014 19:58

(15-04-2014 13:20)dawid327 napisał(a):  U mnie jak klikną na zakładkę akcje to pojawia się zakładka oferwall i pozostałe akcje . Które mogę wykonywać bez limitu na zmiennym ip ?

Kliknij po prostu w Akcje... nie klikaj w rozwijane menu tylko bezpośrednio w zakładkę Wink

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 20:40

Potrzebuję zarobić około 100 zł na kubigo ponieważ chcę ruszyć z pewnym projektem na, który potrzebuję taki kapitał startowy. Wybrałem kubigo ponieważ widzę , że ludzie zarabiają tam po 30-40 zł dziennie , słyszałem że takie zarobki może osiągnąć tylko osoba ze zmiennym ip a ja takie posiadam. Dodatkowo wypłatę można zlecić w dowolnym momencie co mi bardzo odpowiada. Kolejnym plusem jest to , że tam postępując według schematu zarobię pewną kasę(jakieś grosze) ale za to mam pewność że zarobię , a powtarzając tą czynność dojdę do celu. Nie mam teraz głowy do myślenia nad niszami itp , w głowie mam jedno , żeby jak najszybciej zacząć z nowym projektem(który totalnie nie ma nic wspólnego z robieniem ludzi w ch*ja)

Teraz przejdę do sedna , chciałbym aby ktoś mi wytłumaczył w jaki sposób mogę osiągnąć takie zarobki. Jak wykonywać akcję żeby je zaliczało oraz , które akcje wykonywać żeby dostać kasę i jak żeby się nie pokapowali i mi wypłacili hajs .

Niestety posiadam już konto w tym serwisie więc liczę na charytatywną pomoc , w zamian oczywiście poleci repucikimpreza

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 21-04-2014 21:18

Najprostszy sposób:
1. gromadzisz bazę prawdziwych danych
2. wykonujesz akcje Apple i Tchibo
3. zmieniasz adres IP, usuwasz pliki cookie
4. wykonujesz akcje podając inne prawdziwe dane
5. powtarzasz kroki 2-3

niestety trzeba też korzystać z różnych adresów email więc musisz zrobić sobie kilkadziesiąt maili Wink

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 21:36

Akcje trzeba akceptować? Czy można podać jakiś z dupy adres ?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 21-04-2014 21:40

(21-04-2014 21:36)dawid327 napisał(a):  Akcje trzeba akceptować? Czy można podać jakiś z dupy adres ?

trzeba potwierdzać adresy bo nie będzie zliczać niektórych albo zarobisz bana po walidacji

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - dawid327 - 21-04-2014 21:43

to już wiem dlaczego ostatnio nic mi nie zaliczało Big Grin

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - USA - 21-04-2014 21:46

Dobry serwis kasa szybko leci, i wypłacają Smile

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - ziel20 - 22-04-2014 10:26

usuneli ankiete tchibo.. ?

RE: Kubigo.pl - zarabianie za wykonywanie akcji - darkowski - 22-04-2014 16:18

(22-04-2014 10:26)ziel20 napisał(a):  usuneli ankiete tchibo.. ?

miała być tylko przez 4 dni więc już nie ma