![]() |
Cplead.pl- szybki zarobek :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Cplead.pl- szybki zarobek :) (/Temat-Cplead-pl-szybki-zarobek-61905) |
RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - Lusek - 27-01-2013 12:32 Witam , widzę dyskusje i propozycje odnośnie programu do zmiany IP który udostepnia steel123. Zatem jak wrażenia: Transakcja w moment , przelew i jak pieniądze zostały zaksięgowane od razu otrzymałem plik pdf oraz plik rar. Wśrodku cała instrukcja i objaśnienie , instalacja nie dłużej jak 10minut. Program nie wymaga za dużo od komputera. Działania: Jak najbardziej na plus , 2 opcjami regulujemy zmianę IP , 0 zakłóceń i bron Boże rozłączeń. Przetestowane 50x i ciągle inne IP , steel używa kilka miesięcy. Moja opinia - zainwestowane pieniądze które zwróciły mi się w jeden dzień a mam spokój ze zmianą IP i denerwowaniem się na Hotspoty czy inne HideIP. Pozytywnie i uczciwie polecam. RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - steel123 - 27-01-2013 12:46 Odnośnie kupna ( Program do zmiany IP)- Poradnik -Poradnik będzie sprzedany tylko i wyłącznie w momencie gdy zgłosi się do mnie 5 osób+ -Wydany będzie w środę , zdecydowanych proszę o prywatną wiadomość tutaj bądź przez e-mail (czas do jutra - poniedziałek (późnego wieczora) -Przelewy we wtorek , pieniądze zostaną zaksięgowane w środę i wtedy zostaną wysłane pliki o jednej godzinie do każdego wraz z danymi do logowania instrukcją + całym poradnikiem. Więcej informacji odnośnie kupna (prywatna wiadomość) Nie pytajcie o program bo było opisywane na jakiej zasadzie działa , więcej nie podam bo jaki byłby sens? Pozdrawiam. RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - destroo - 27-01-2013 14:02 Czesc Mam problem odnośnie rejestracji do serwisu, a mianowicie każą przepisać kod z obrazka, ale go tam nie ma ![]() Kto mi pomoże znaleźć obrazek zarejestruje się z refa RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - lozo55 - 27-01-2013 14:41 mam 3,25 zł i nie zalicza mi już żadnych akcji, nie wiem ocb... RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - mlekoju - 27-01-2013 17:17 Zalicza Wam normalnie akcje po tej całej przerwie w działaniu? RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - Santos - 27-01-2013 17:21 tak, zalicza ![]() RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - mlekoju - 27-01-2013 17:22 ok, dzięki Nie byłem pewny czy zalicza więc wolałem się upewnić, więc czas znowu postukać trochę sarenzę ;D RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - pawel741 - 27-01-2013 22:12 A gdzie znajdę link do sarenza? Bo klikam zobacz i nie mam linku z reklamą. RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - Santos - 27-01-2013 22:52 pomagam początkującym za refa gg 7447833 Odp: RE: Cplead.pl- szybki zarobek :) - miniek9090 - 27-01-2013 22:56 (27-01-2013 22:12)pawel741 napisał(a): A gdzie znajdę link do sarenza? Bo klikam zobacz i nie mam linku z reklamą. Kliknij wez udzial i sano przeniesie Wysłane z mojego GT-S5570 |