Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Uploading (/Forum-Uploading-282) +--- Dział: Dyskusja o Uploadzie (/Forum-Dyskusja-o-Uploadzie-286) +--- Wątek: Szukasz mentora ? - Zajrzyj (/Temat-Szukasz-mentora-Zajrzyj-59806) |
RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - eXtaza - 17-03-2015 18:21 Witam. 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Leadmore 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Siedzę w tym od 4 dni i zysk obecnie ok 30 zł Szukam i próbuję nowych niszy lecz zysk mam tylko z jednej Chętnie poznam nowe wzamian za stały procentowy zysk z mojego dochodu. 4.Twoje wymagania: Poszukuję osób doświadczonych, mających pomysł i chęci do współpracy. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Tak, stały procentowy zysk z dochodów lub stałą kwotę-do dyskusji. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - gieldowiec - 13-05-2015 19:38 1.Metoda zarobku:PPA,suby 2.Serwis:Jaki poleci mentor 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? zarobiłem łącznie 600$ ale prostą metodą youtube i fb spam. 4.Twoje wymagania:Pomoc w szukaniu nisz i sposobów. Postawienie jakiejś strony czy coś... 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ?rejestracja z refa plus ewentualne dodatki RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - bartek5202 - 16-05-2015 15:41 Witam Serdecznie 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Cokolwiek 2.Serwis: Co według mentora będzie słuszne 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Kilka groszy na rejestracji z gier ( gameflow ) 4.Twoje wymagania: Szukam osoby doświadczonej która podpowie\wytłumaczy fajne sposoby zarobku 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? W zamian oferuje rejestracje z reflinków oraz jeżeli zarobek będzie dobry ^_^ prowizja z tego Ludzie którzy napiszą do mnie w celach aby tylko zarejestrować się poprzez ich reflinki a mi nie pomogą RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - rolfix543 - 17-05-2015 14:50 1.Metoda zarobku:PPA sub 2.Serwis: ref z mentora wiec jakikolwiek może być 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Firecash i Eforsa jakieś drobniaki ~300 zł przez 2 miesiące . 4.Twoje wymagania: Pokazanie błędów co robię źle i ogólna pomoc. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Ref i jeżeli ta osoba będzie chciała mogę oddawać część zarobków jeżeli pomoc będzie dobra. Posiadam własną stronę RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - Zawek - 19-05-2015 18:26 1.Metoda zarobku:PPA sub 2.Serwis: hotcash, leadmore ewentualnie coś podobnego 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Rok temu działałem na subach i PPA, chciałbym do tego powrócić. Zarobione trochę kieszonkowych. 4.Twoje wymagania: Pomoc w powrocie do zarabiania na subach, poprawianie mnie w przypadku moich błędów. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? REF i % z pierwszej wypłaty RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - SkagGully - 19-05-2015 20:14 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: Dowolny 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? z grubsza wiem jak to działa, ale jeszcze nic nie zarobiłem, bo... 4.Twoje wymagania: szukam sposobu zarabiania w PPA, ale nie chcę nikogo oszukiwać 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Ref, mogę oddawać część dochodu. RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - ooxoo - 20-05-2015 21:43 1.Metoda zarobku: SMS 2.Serwis: MyLead lub FireSub 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Zarabiałem/zarabiam w PPA 4.Twoje wymagania: Chcę wejść w temat tego typu zarobku 5.Czy oferujesz coś w zamian za pomoc ? Ref jak na razie RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - zalsers96 - 21-05-2015 18:20 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) PPA 2.Serwis: nie wiem 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? kiedys na sharecash 4.Twoje wymagania: Poszukuję osób doświadczonych, mających pomysł i chęci do współpracy. 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Tak, stały procentowy zysk z dochodów RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - tomek019 - 08-07-2015 19:07 1.Metoda zarobku: Najlepiej PPD choć obojętne może być PPA 2.Serwis: nie odgrywa większego znaczenia, próbowałem swoich sił na AstroCash z zerowym skutkiem 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Mialem swoja domene ponad rok ktorej nie umialem do konca ustawic, bloga, nagrywalem fake filmiki ale nic nie poskutkowalo, zapewne zle podejscie i wykonanie 4.Twoje wymagania: Stalej pomocy dopoki sie nie usamodzielnie, kontaktu najlepiej GG 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Rejstracja z refflinku oraz w zaleznosci od pomocy X % zarobków za mentoring GG: 4674050 RE: Szukasz mentora ? - Zajrzyj - FuQerex - 13-07-2015 16:33 1.Metoda zarobku:(PPA/PPD) Obojetne 2.Serwis: Obojetnie jaki wedle zyczenia mentora 3. Twoje doświadczenie, czyli czy wiesz już cokolwiek, czy zarobiłeś już coś ? Doswiadczenie ? Marne pare pobran, duza wiedza ale nie wiem jak to przełozyc na praktyke 4.Twoje wymagania: Wymagania ? Chęc pomocy, obeznanie w tej dziedzinie 5.Czy oferujesz cos w zamian za pomoc ? Reff ew jakis % z zysków które zdobede dzieki niemu |