Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS (/Temat-Srzedam-Poradnik-Zarabianie-na-PREMIUM-SMS-99608)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - daniel42na - 24-10-2014 12:22

Kiedy wy sie w koncu nauczycie, że "nie oddam do recenzji bo..." = "mam gówno na patyku do sprzedania" Undecided
Temat jeszcze zostawie może pan "najlepszy raper we wsi - fusion" się zastanowi.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 24-10-2014 15:08

Dobra. Ja jeszcze poczekam jak nic się nie odezwie idziemy na policję, zgłaszać złodzieja. Kur dałem się nabrać jak dziecko na te brak recenzji bo sposób za dobry żeby oddawać go za darmo... Ale ja tak tego nie zostawię. Ostatnio o ~14 i udaje debila... Poczytalem na innym forum jego opinię w sprzedażach to on do recenzji dał 1/12 poradnika ha ha ! Dodatkowo gadałem z 1 osoba, która tutaj kupiła i dostała trochę inny poradnik... @[fusion822] nie unikaj nas tylko zachowaj się jak dorosły (chociaż wątpię w to).

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - fusion822 - 24-10-2014 15:27

Otóż tak, krótko zwięźle i na temat. Podziękujcie sobie tylko i wyłącznie sami ze nie działa. Patent na określoną ilość osób zakładał jego utrzymanie. Ale moi drodzy, jeśli sprzedajecie, czy tam dajecie go szwagrowi i wychodzi fakt ze startery z polski zamawia 26 osób i robi walki to nie dziwcie się ze wyłączyli roaming dla Polski. Ja ze swojej strony mam wystarczające dowody w na to ze w tamtym momencie to działalo wiec sobie możecie zgłaszać, tylko pytanie, co, powiesz na komendzie ze próbowałeś oszukać operatora GSM i się nie udało? Rozumiem, jakieś tam finanse były wydane wiec z potwierdzeniami przelewów zapraszam na pw w celu dalszego rozwiązania sprawy. Pozdrawiam, Wojtek.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - kuzynsyna - 24-10-2014 15:33

Tylko czemu niektórzy mieli automatyczną aktywacje, a ja np poprzez aktywacje na stronie, gdzie trzeba podać nr karty kredytowej i dodatkowo aktywacje roamingu kodem? Rozumiem, że zwrócisz wszystkim pieniądze?

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - daniel42na - 24-10-2014 15:36

Nie Wojtkuj mi tu Przemciu P. z miejscowosci na P. , bo sprzedałeś ludziom coś co nie działa... a nie działa bo... ci ludzie zaczeli tego używać? Wink

Radzę odesłać pieniądze panie raperze, to że jesteś w internecie wcale nie znaczy że jesteś bezkarny więc daruj sobie teksty "i co powiesz na policji" skoro przewałowałeś ludzi na samym starcie uparcie twierdząc że metoda jest w pełni legalna.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 24-10-2014 15:37

Ha ha po co te oszustwa w ogóle z twojej strony ? Te twoje tłumaczenie jest słabe... Mam nadzieję, że oddasz dobrowolnie pieniądze.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - fusion822 - 24-10-2014 15:39

Były pewne zmiany w
U operatora, po weryfikacji kto udostępnił dalej poradnik tak, taka osoba/y które puściły to dalej w eter nawet nie mają co się łudzić, a każdy kto miał to tylko dla siebie jest de facto bezbronny. Wiem ze to czasochłonne, aczkolwiek, póki co mogę wam zaproponować któryś z pozostałych poradników do wyjaśnienia. Przepraszam z góry za zwłokę ale nie mam zbyt wiele czasu bo przebywam w UK w delegacji.

Daniel42a pomyliłes chyba osoby i nie wiem na jakiej podstawie tutaj używasz takich danych.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - daniel42na - 24-10-2014 15:43

Dziwne, bo IP tego nie wskazuje Jerk2
Już widze że osraną dupe masz po same łokcie bo podajesz fejkowe imie i krzyczysz żeś za granicą... chłooopie sam sobie srasz w gniazdo uciekając od tego, ale skoro wolisz załatwiać sprawe za pośrednictwem policji to twoj wybor.

Banuje gościa bo mi jeszcze posty wyedytuje, jak coś to piszcie na PW.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - kuzynsyna - 24-10-2014 15:46

to zaledwie 4-5 osób miało poradnik, bo tyle rzekomo sprzedałeś. Wątpię by ktokolwiek komukolwiek udostępniał ten poradnik ze względu na czas jaki trzeba na przetestowanie. Szkoda, że mnie nie poinformowałeś, ze są zmiany, albo inny kupujących, tylko dopiero teraz po fakcie oszustwa wymyślasz kolejne ściemy. Liczę na jak najszybszy twój odzew na priv i zwrot pieniędzy.

RE: [Srzedam] Poradnik Zarabianie na PREMIUM SMS - Szrejter - 24-10-2014 15:48

kurde jak ty to robisz, że już nazywasz się Wojtek ? Tak szybko można zmienić imię ? Spróbuje! Lol Niedawno jeszcze byłeś: rafal nahorski
Czekam na kasę a jak nie to pisze do daniela bo zaproponował wyżej pomoc z załatwieniem sprawy i tutaj nie produkuj się z twoimi śmiesznymi tekstami.