Poradnik Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB (/Temat-Facebook-automat-czyli-jak-usprawnic-sobie-prace-z-FB-98611) |
RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 07-01-2015 18:07 Chciałbym kupić licencję, lecz nie mam karty płatniczej. Da się to jakoś obejść? (PP) RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Klin - 08-01-2015 15:43 Karta prepaid bzwbk, juz wyslalem PW RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - mordimer12 - 08-01-2015 20:34 ja spamowałem dotąd ręcznie, lecz myślę nad tym rozwiązaniem. Czy dostanie się bana od razu za np. puszczenie spamu przez ten program na wszystkie grupy? pozdrawiam RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 11-01-2015 17:26 Zależy ile tych grup zaspamujesz. Btw. Kupię klucz licencyjny do tego programu: http://zarabiam.com/Temat-Klucz-do-Ninja-Blaster-106006 RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - wiktor96 - 18-01-2015 13:09 dzięki za wstawkę RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 19-01-2015 15:51 @[Klin] Da się tym programem dodawać znajomych do grup? RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - nykkusek - 19-01-2015 17:21 Ja osobiście polecam bota od @[TechByte] , jego bot jest bardzo prosty w obsłudze i działa szybko bez zacięć i błędów. RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - rekki - 22-01-2015 22:20 Mam takie pytanie odnośnie tego programu. Jak zrobię format komputera to nadal będę mógł wykorzystać swój klucz do pełnej wersji programu? RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - kalipawel2 - 27-01-2015 09:47 Mam problem ściągnąłem tego bota wczoraj wszystko było ok poleciał spam a dzisiaj jak nastawiłem to niby wysyła posty ale tak naprawdę to nie postuje w grupach gdzie moze być problem ? RE: Facebook automat - czyli jak usprawnić sobie pracę z FB - Krakersik - 27-01-2015 13:52 Mi wyskakuje: Błąd w InetCpl.cpl Brak wpisu: ClearMyTracksByProcess Znajduje grupy ładnie, wpisuję tekst z linkiem i kiedy klikam drugi raz start to wywala takie coś. |