Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych (/Temat-Cash4minutes-zarabiaj-na-niewykorzystanych-minutach-telefonicznych-98102) |
RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - rasiak221 - 21-09-2014 22:48 Darmowy Skype na miesiąc sprawdzony - nie dopisały tam chłopaki z ich firmy że promocja jest tylko na telefony które również mają włączoną taką usługe ( przy wykonaniu kazdego telefonu wyskakiwał błąd ze nie mogę wykonać tej rozmowy ) RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - kankosek - 21-09-2014 22:56 Chyba będzie trzeba skorzystać z zagranicznej strony Sonetel'a. 9.95€ bodajże kosztuje premium, eh. Nie wiem czy warto.. Jak kasa ze skracania linków wpadnie to się kupi i przetestuje. RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - maciuus - 21-09-2014 23:11 Lipa że ten Skype nie działa. Jutro powinien przyjść przelew z MS Partners, więc pokombinuje z jakimiś VOIPami Odp: RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - kankosek - 21-09-2014 23:49 (21-09-2014 23:11)maciuus napisał(a): Lipa że ten Skype nie działa.Czekamy na wynik Mój VPS jest już gotowy do pracy, tylko teraz jakies VOIP potrzebne Wysłane z mojego QUANTUM 4 przy użyciu Tapatalka RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - kankosek - 22-09-2014 19:25 z Sonetel'a masakra. Na premium wydałem 9.94€ i dupa blada. Okazało się, że oni dają tylko 2500 minut za firko... //edit: sorki za offtop. //edit2: Napisałem do firmy Sonetel prośbę o zwrot pieniędzy i w dość szybkim czasie otrzymałem wydane 9.94€, chociaż tyle.. RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - lallina - 22-09-2014 20:12 skype nie działa dlatego, że darmowe na komórki są tylko do kanady i USA. Kurde. Google Voice też jest do usa i kanady. Biznes mega dobry, 1200 zł na miesiąc przy 4 połączeniach 24h, tylko nic nie znalazłam, co mogłoby dzwonić bez limitów. Na innych forach czytałam (hiszpania), że tylko dzwonią z textplus, ale to daje 10 min rozmowy i trzeba znowu zadzwonić więc odpada. Trzeba coś wymyślić. RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - kankosek - 22-09-2014 22:58 (22-09-2014 20:12)lallina napisał(a): skype nie działa dlatego, że darmowe na komórki są tylko do kanady i USA. Kurde. Google Voice też jest do usa i kanady. Autor sobie w buko poleciał i tyle. Jest problem skąd wytrzasnąć VoIP'a, który nie nakłada ograniczeń co do minut. Obawiam się, że tylko oferta dla firm będzie pasowała i myślę, że cena takiej usługi będzie może nawet droższa od zarobku na tym cash4minutes... RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Blackers - 23-09-2014 17:52 ciągle probuje z aplikacja na andorida text plus ale to daje tylko 5 minut darmowych ;C macie jakies inne sposoby? RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - DamianXIX - 23-09-2014 22:35 skorzystalem z tego textplus zadzwonilem na hiszpanski nr i zarobilem 0.01 $ ? euro ? zl ? sam nie wiem w jakiej to walucie ale za 5min to chyba i tak dobrze xD szukalem sam jakiegos rozwiazania i nic nie znalazlem RE: Cash4minutes - zarabiaj na niewykorzystanych minutach telefonicznych - Pawus - 28-09-2014 16:11 Witajcie. A zastanawialiście się w jaki takie utrzymywanie sztucznych połączeń się opłaca twórcom cash4minutes? Zaciekawiło mnie takie rozwiązanie Pozdrawiam! |