![]() |
Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne (/Temat-Diabelskie-inwestycje-w-Opcje-Binarne-97684) |
RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - MaLiN - 07-10-2014 19:14 mql5 samo nie wystarcza? RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Diabełek - 07-10-2014 20:13 Wskaźnik już znalazłem na szczęście. ![]() Zmajstrowałem sobie wykres i jutro zaczynam grę. Będą 2-3 zagrania dziennie na M15 i być może coś jeszcze, jeżeli pojawi się sygnał na wyższych interwałach. RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - MaLiN - 07-10-2014 21:44 Będziemy chcieli, aby na binary24.pl były w miarę dostępne te wskaźniki i dodatkowo opisane ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - trio - 07-10-2014 22:28 Gratuluje podjecia proby opcji i zycze powodzenia, bede tu zagladal. ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Diabełek - 08-10-2014 19:15 Moje zagrania, bez screena, później wstawię. Opcji zagranych: 2 Opcji sprzedanych: 1 +5 PLN Opcji nietrafnych: 1 - 10 PLN Zysk/Strata: -5 PLN Pierwszą pozycję sprzedałem z zyskiem (+5 zamiast ostatecznego +8.1) jak była na szczycie, świeca się wahała i ostatecznie zjechała, być może transakcja minimalnie by weszła. Druga za późno zagrana więc -10 ![]() ====================
Znalazłem na rosyjskim forum ciekawą strategię i dla początkujących wydaje się bardzo prosta. Trochę muszę ją udoskonalić. Na dwóch parach walutowych dziś 5 trafnych i jeden nietrafny (nie przemalowuje się i zapisuje wszystkie sygnały, błędnych unikam przez dodatkowe wskaźniki.) Jeżeli nie będę szalał i max 2 transakcje, chyba że druga będzie stratna to zagram jeszcze. ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - MaLiN - 08-10-2014 21:26 W AnyOption też jest opcja wcześniejszego sprzedawania opcji. Co do rosyjskiego forum - w Rosji są bardzo dobrzy traderzy, można nawet o nich powiedzieć spece od inwestowania ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Diabełek - 09-10-2014 08:13 Chociaż jak ustawię opcję w kreatorze opcji, to już jej sprzedać nie mogę, bo nie pojawia się w Pro Option. Przed chwilą poszło put AUD/USD przy Resistance 2 na 3,5 h. Nie ma to jak pomylić Resistance 2 z Resistance 3. ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Diabełek - 09-10-2014 19:30 Dziś + uzupełnienie wczorajszych zagrań. ![]() Opcji zagranych: 1 Opcji trafnych: 1 Zysk/Strata: + 8,1 PLN Dwie opcje są wczorajsze. Zapomniałem o groszach, więc wczorajsza strata była ciut mniejsza. ====================
Nie przyglądałem się wcześniej Fibo, więc dziś sobie posiedziałem. ![]() Widzę na liniach zaznaczonych na czerwono są częste odbicia na różnych parach. Chyba to wykorzystam do zagrań, które przykładowo zaznaczyłem na fioletowo. Jednak poobserwuję, to jeszcze. Aha, mam pytanko ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - MaLiN - 09-10-2014 20:10 Widzę, że dla pewności zagrywasz id transakcji ![]() Od linii Fibo nie jestem specem, bo jakoś w tą strategię osobiście nie testuje i sprawdzam, ale chodzi Tobie dlaczego utworzyły się te żółte poziome linie? ![]() RE: Diabelskie inwestycje w Opcje Binarne - Diabełek - 09-10-2014 20:29 Chodzi od kiedy wygenerowały się żółte linie, według mnie w okolicach białej strzałki. Znalazłem zajeb.. fajny system. Przeznaczone do forexu, ale według mnie będzie świetny także do opcji. Jak już znajdziesz czas, chciałbym abyś spojrzał. Ale najpierw uporajcie się z poradnikami. ![]() |