![]() |
Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms (/Temat-Sprzedam-uczciwe-zarabianie-na-sub-premium-sms-97468) |
RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - notentego - 05-09-2014 22:36 ... RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - VinCee - 06-09-2014 00:08 Mozna "pracowac" o kazdej porze dnia?? Czy o jakiejs okresolnej? ![]() RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - feellove - 06-09-2014 06:58 Kupiłem poradnik wieczorem. Nie wiem czy moja ocena i opinia bedzie komus pomocna bo jestem calkowitym poczatkujacym jesli chodzi o zarabianie na subach i wogle. Przerobilem spam na grupach fejsbukowych, asku i forach ale z marnym skutkiem. Ten poradnik oceniam na 9/10. Nie wiem co to strefa wtajemniczajacych ale w tych darmowych poradniakch na pewno tego nie ma. Duzy plus za to, ze szykiryki pomogla mi wszystko ogarnac bo niestety nie kumalem paru rzeczy. Wieczorem popracowalem przez pol godziny i wpadl pierwszy laed przy konwersji 100% ![]() VinCee mozna pracowac przez caly dzien ale moim zdaniem najlepiej do tego usiasc wieczorem a nawet w nocy. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 07:12 (05-09-2014 11:36)szykiryki napisał(a): Nie jest to pewnie bardzo odkrywcze, więc nie spodziewajcie się tutaj Pszczółki, gdyby to był sposób, który jest nieznany nikomu- tylko mi, sprzedawałabym go za taką kasę? ![]() Starzy wyjadacze, osoby, które są dłużej niż ja na forum, mają dostęp do strefy (ja niestety nie mam ![]() Nie ukrywam tego ani ja, ani Daniel w swojej recenzji. Jest to dobry sposób dla początkujących- może jak zobaczą, że żeby zarobić trzeba pracować- z większym dystansem podejdą w ogóle do zarabiania w sieci (bo wiele osób myśli, oglądając zdjęcia w galerii, że dniówki 500 zł na autopilocie może osiągnąć każdy...). Już odpisuje na wszystki pw, bo przez noc troche się uzbierało- ja nie wiem, spać nie możecie?! ![]() A i dziękuję Panom (Cris, Fineks, Feellove) za wyrażenie swojej opinii. RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - feellove - 06-09-2014 09:29 Dziekuje za reputacje. Na razie od rana mam +20 zł ![]() Posiedzę do 13 bo tylko tyle mam czasu i wstawie jakiegos screena ile do tego czasu uda mi sie zarobic RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Cris7 - 06-09-2014 09:52 Ja w godzinkę pracy mam już 3 leady na eforsie czyli 30 zł więc jest okej. ![]() Odp: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - Damkofr - 06-09-2014 09:55 Mozna pracowac na telefonie z androidem? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Odp: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - broofie - 06-09-2014 09:59 Do kiedy obowiazuje oferta? Tapniete z telefonu RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - szykiryki - 06-09-2014 10:00 @Damkofr, niestety nie przejdzie, bo musisz mieć uruchomione 3 niezależne programy, więc telefon sobie z tym nie poradzi...chyba. Nie, zdecydowanie praca na telefonie odpada @brofie, w środę wieczorem lece na wakacje, na tydzien, nie wiem czy w portugalskiej wiosce będę miała zasięg ![]() RE: Sprzedam: uczciwe zarabianie na sub/premium sms - kazik0o - 06-09-2014 10:46 Napisałem na PW ![]() |