![]() |
|
Zmień myślenie i wzbogać się! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zmień myślenie i wzbogać się! (/Temat-Zmien-myslenie-i-wzbogac-sie-96870) |
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 07-09-2014 23:11 (07-09-2014 22:28)fato napisał(a):(07-09-2014 21:53)Fineks napisał(a): Zarabianie- jak i ile? Jasne że trzeba od czegoś zaczynać, jednak po co marnować czas? Chciałem tym wpisem dać kopa w tyłek i ogarnąc niektóre osoby, które tracą więcej niż zyskują (bo prądu więcej to kosztuje niż zarobimy na czytaniu maili). Od czegoś trzeba zacząć- ale po co marnować ten czas skoro można poświęcić go na bardziej wartościowe rzeczy? Sam w McD nigdy nie pracowałem jednak wiem że 16 latków przyjmują
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Jarek231 - 08-09-2014 14:16 zaczynaj z grubej rury, szkoda czasu RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - MaLiN - 08-09-2014 23:47 Fineks ma rację. Można zarabiać, ale jaki jest sens klikania w buxy za grosze, gdzie trzeba zapłacić za internet, prąd etc. Z reguły bawią się w to osoby niepełnoletnie, czyli jeszcze na utrzymaniu rodziców, ale tak czy siak zapewne większa połowa zrezygnuje z tego, bo taka forma zarobku im się znudzi albo po prostu stracą wenę na dalsze zarabianie. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 10-09-2014 23:31 Ile można zarobić na pisaniu tekstów w internecie? Witajcie Wybaczcie że kazałem wam czekać trzy dni- nawał pracy a nie chcę dodawać byle czego Dzisiaj bardziej konkretnie- poruszam temat tego ile można zarobić na giełdzie tekstów w internecie (a konkretniej textmarket). Opisałem mechanizm działania i dodałem parę rad od siebie ponieważ trochę już tam zarobiłem Fajna praca zwłaszcza, że można się w niej wiele nauczyć.
Odp: RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - broofie - 11-09-2014 20:18 (10-09-2014 23:31)Fineks napisał(a): Ile można zarobić na pisaniu tekstów w internecie? Sam bardzo chetnie sprobuje cos podzialac na tym serwisie. Oby na probach sie nie skonczylo ![]() Tapniete z telefonu RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 12-09-2014 12:11 Cześć! Dzisiaj wpis dedykuję znanemu wam zapewne filmowi "Wilk z Wall Street". Wiem, że trochę późno na dyskusję o filmach, jednak jego osoba wciąż jest inspiracją dla wielu na forach biznesowych. Postanowiłem dokładniej go przeanalizować i dodać parę słów od siebie, odpowiadając jednocześnie na pytanie zawarte w tytule wpisu Pozdrawiam, życze miłej lektury i gorąco zachęcam do komentowania wpisów na blogu! ![]() UWAGA! Jak wcześniej wspominałem, chciałem utworzyć forum do strony. Chcę zebrać osoby, które chcą się uniezależnić finansowo Nie będzie to kopia zarabiam.com ale bardziej forum nastawione na zakładanie firm, inwestowanie online i dyskusja na tematy wszelakie ze świata finansów Nie chcę tego robić za wcześnie, a i nie chcę aby forum świeciło pustkami. Pytanie do was: czy będzie ktos chętny do pomocy? Chodzi mi jedynie o rozruszanie forum, udzielanie się, pisanie i odpowiadanie, oraz jeśli to nie za wiele- zapraszanie użytkowników. Chcę zebrać społeczność osób, które kolokwialnie i brzydką mówiąc "pieprzą" pracę na etacie i zamierzają zarabiać same na siebie. Nie chcę zdradzać nazw działów, bo wszystko sobie zaplanowałem- nie będzie jednak działów poświęconych zarobkowi PPA Fajnie się składa, ponieważ mam znajomego prawnika który chętnie się będzie wypowiadał i odpowie na pytania odnośnie zakładania firmy. Mam również kontakt z człowiekiem, który jest nie tylko bogaty ale również było w nim głośno 2 lata temu (przykra sprawa) a na pomorzu na potężną firmę. Miałem też przyjemność rozmawiać z jednym z najbogatszych 20 osób w Polsce- jeśli tylko strona się rozwinie, na pewno zamieszczę wywiad! Chcę jednak wiedzieć czy chcecie Bardzo mi zależy na tym, bo chcę sie otaczać takimi ludźmi. Nie chodzi o mentorowanie, bo może mam dużo pieniędzy, ale nie jestem jeszcze tak bogaty jak bym chciał. Chcę aby wszyscy ludzie mogli wymieniać się poglądami oraz zawierać nowe znajomości. Z kim się zadajesz, takim się stajesz- zadawaj się z podobnymi sobie ludźmi
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - kikuss23 - 12-09-2014 15:44 Witam, Mam pytanko odnośnie zarabiania na stronie Textmarket. Czy jako nowy użytkownik mogę dodać swój pierwszy tekst, w którym mogę tylko zamieścić 6 tyś słów?. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - Fineks - 12-09-2014 16:17 (12-09-2014 15:44)kikuss23 napisał(a): Witam, Oczywiście że tak, jednak 6 tys. słów to nie takie "tylko" Jeśli chodzi o znaki, odpowiedź brzmi również "tak", minimum wynosi 1000 znaków.
RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - kikuss23 - 12-09-2014 16:49 To szkoda bo mam tekst na 10 tyś. a nie mogę dodać. RE: Zmień myślenie i wzbogać się! - fato - 14-09-2014 23:05 (12-09-2014 12:11)Fineks napisał(a): Pewnie że chce jak się uczyć to od najlepszych. ps z czego dokładnie pochodzą Twoje zarobki nie liczac pracy na etacie? |