Ban za oszukanie, skrucha :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Ban za oszukanie, skrucha :) (/Temat-Ban-za-oszukanie-skrucha-92936) |
RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 19:30 A kolega Marcel, chyba zapomniał o tym, że sam potwierdził, że nie chce ode mnie pieniędzy i jesteśmy kwita Mogę pokazać ss z pw jak nie pamięta. Klikanie w reklamy to w ogóle oddzielna sprawa, na którą owszem zgodziłem się, ale nie czuje OBOWIĄZKU klikania w nie. Kilka dni poklikałem, potem kilka zapomniałem, są wakacje, wystarczyło napisać pw w przypomnieniem, ale nie, lepiej obsmarować na forum - to nazywasz szczerymi chęciami dojścia do porozumienia? RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 07-07-2014 19:50 Jak się zgodziłeś to klikaj, a tak poza tym to Ci przypomniałem PW o klikaniu a Ty tradycyjnie olałeś sprawę, zresztą to nic nowego dla Ciebie kolego Kuba134, tacy jak Ty się nie zmieniają, a ta Twoja pseudo skrucha to śmiechu warta RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 20:13 Pokaż mi tutaj to PW, bo coś szukam i znaleźć nie mogę... RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Nortix - 07-07-2014 20:22 Osobiście jestem negatywnie nastawiony do takich osób jak ty oszukałeś nie ważne na ile ale oszukałeś... Jednemu admin da unbana to się zleci chmara podobnych cwaniaczków którzy będą pisać a byłem młody i głupi jednak taka wymówka do mnie nie przemawia i do większość osób też nie powinna. Tyle w temacie. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 20:36 Nortix, rozumiem Twoje zdanie, i nie umniejszam swojej winy Lecz temat mojego oszustwa został zakończony na 4 stronie tego tematu. Teraz ciągniemy dyskusję na trochę inny temat Z tego co widziałem to zaraz po moim temacie powstały 2 inne podobne RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - marcel_kk - 07-07-2014 20:49 Mam za małą skrzynke aby kolekcjonować PW, średnio zapełnia mi się co 3 dni, a korenspondencja z Toba była sprzed tych 3 dni. Po co ciągnąć to, oszust zawsze zostanie oszustem, nawet teraz wyłazi Twoja oszukańcza natura, mam tylko nadzieje że miotła Admina dobrze posprząta smieci z tego forum. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Nortix - 07-07-2014 20:50 (07-07-2014 20:36)normi999 napisał(a): Nortix, rozumiem Twoje zdanie, i nie umniejszam swojej winy Lecz temat mojego oszustwa został zakończony na 4 stronie tego tematu. Teraz ciągniemy dyskusję na trochę inny tematTak przed chwilą się właśnie zorientowałem że post napisałem na 6 stronie ostatnio jak czytałem twój temat byłem na 3 stronie i skorzystałem z opcji puszczenia wątku od ostatniego nie przeczytanego postu i nie doczytały mi się dwie pozostałe strony lub po prostu nie zwróciłem uwagi że są takowe strony i postanowiłem się wypowiedzieć. @E: co do tematu nie obraź się lecz zdania nadal nie zmieniam i nie zmienię. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - normi999 - 07-07-2014 21:12 Nie, no spoko @Marcel Mogę udostępnić całą Naszą konwersacje tutaj jak chcesz Zapewniam Cie, że nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości prywatnej z przypomnieniem o klikanie. Temat klikania w reklamy uważam za zamknięty, nie czuję obowiązku klikania Ci w te reklamy, co nie zmienia faktu, że skoro sam wyszedłem z propozycją pomocy to mógłbym je wyklikać skoro jak sam mówisz nie wiele Ci brakuje, lecz biorąc pod uwagę ton Twojego zachowania w tej sprawie wobec mnie jestem stanowczo niechętny do pomocy Ci. Jak masz takie dobre kontakty z administracją, to proszę Cie o uruchomienie ich, gdyż na moje pw admin nie odpowiada btw. Jak się oznacza nicki w postach? żeby oznaczonej osobie przyszło pw, że została oznaczona. RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - piotrekprorok - 07-07-2014 21:13 (07-07-2014 21:12)normi999 napisał(a): Nie, no spoko Można usuwać pojedyncze wiadomości RE: Ban za oszukanie, skrucha :) - Zły_Szeląg - 07-07-2014 21:20 100% poparcia dla Marcela Kolega oszust pisał, że za karę chętnie będzie robił użytkownikom darmowe reftbacki, a już na początku nie chce mu się poklikac w reklamy |