Hajs się zgadza - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Hajs się zgadza (/Temat-Hajs-sie-zgadza-91539) |
RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 28-05-2014 19:27 Ale to jak, na wszystkich serwisach w końcu czy tylko na tym instanter, freebiz i jakieś tam jeszcze? RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - nasgaroth - 28-05-2014 19:32 Rozliczyć powinieneś się z każdej zarobionej złotówki. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 28-05-2014 20:26 Kurde, to przerąbane. Moi rodzice tego niezbyt tolerują. ;x Nie wiem, przemyślę co niektóre rzeczy jeszcze, i stwierdzę czy dalej będę to robił. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 28-05-2014 20:39 Możesz jeszcze poprosić znajomych 18 + o to RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 28-05-2014 20:53 Takich znajomych to ja nie posiadam. Mam braci, ale oni też tego raczej popierać nie będą. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 28-05-2014 20:55 Na serio? Nikt Ci nie wierzy? Człowieku musiałeś sobie niezłą opinie wyrobić w takim razie RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - quake3Dpro - 28-05-2014 21:04 Opinię? To nie ma żadnego związku. Oni po prostu nie wierzą w zarabianie przez internet. Podają argumenty dla których nie warto to robić ( bo się niby zadłużę ;O) i tak dalej. Nie wiem, na serio co mam robić. ;x RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - zozols1 - 29-05-2014 07:23 Spróbuj im udowodnić, że tak się nie stanie U mnie też na początku było podobne podejście, ale starszy brat mi przynajmniej wierzył Potem powiedziałem mamie, że zarobiłem 100 zł, ona nie wierzyła. Pokazałem jej moje wyniki, przeczytała 20 + stron regulaminu bo nie wierzyła. Po czym się zgodziła Teraz przynajmniej nie muszę prosić rodziców o kasę na byle co bo mam swoją Podaj jej(jemu) plusy i przekonaj, że nie zadłużysz się bo nic nikomu nie płacisz ... I pokaż regulamin z którego zrozumieją pewnie tyle samo co moja mam tzn. prawie nic RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - must - 29-05-2014 08:32 Niech Twoja mama/tata napisze do właścicieli danego serwisu na którym zarabiasz, niech się wypyta o co chce i tyle, czy to jest legalne etc. RE: Dziennik wszystkiego związanego z wypłatami itp xd - Athemis - 29-05-2014 09:56 Zarobisz kasę to uwierzą, miałem to samo |