Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 28-05-2014 13:32

To się dopiero nazywa wyczerpująca odpowiedź... Nawet nie na pytanie, a wręcz stwierdzenie Big Grin

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 28-05-2014 17:51

Wziąłem się dzisiaj za tworzenie w sumie klona tej "gry", w której można przyspieszać czas itp, taki symulator, w którym podajesz kwotę wpłaty i możesz rozdysponować gold jak chcesz, potem sprzedawać kryształy na gold i kupować nowych roboli ;p. Myślę, że to pomoże przetestować różne taktyki Smile Jeżeli ktoś będzie chętny wypróbować mój program, zapraszam na pw.

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 28-05-2014 20:37

(28-05-2014 17:51)kamylo napisał(a):  Wziąłem się dzisiaj za tworzenie w sumie klona tej "gry", w której można przyspieszać czas itp, taki symulator, w którym podajesz kwotę wpłaty i możesz rozdysponować gold jak chcesz, potem sprzedawać kryształy na gold i kupować nowych roboli ;p. Myślę, że to pomoże przetestować różne taktyki Smile Jeżeli ktoś będzie chętny wypróbować mój program, zapraszam na pw.
Cóż, niektórym wystarcza wiedza, że po jakimś długim czasie będą mogli zacząć wypłacać pieniądze. Nie interesuje ich teraźniejszość, kupują, co im do głowy przyjdzie i żyją. Są też tacy, jak my - muszą wszystko mieć wyliczone i żeby to osiągnąć zrobią kalkulator w excelu, który wszystko pokazuje, a nawet pełnoprawną symulację pozwalającą ocenić rezultaty konkretnych strategii...

Geeks VS The world...

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 29-05-2014 13:07

Symulator gotowy, szukam chętnych testerów ;p

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 02-06-2014 16:07

Kolejna wypłata na payeer. Łącznie wypłaciłem 8.20$. Aktualnie zarabiam 58 centów na dobę. Inwestycja to około 30$ - z czego tylko 4$ jako pierwsza wpłata.

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 02-06-2014 17:21

Całkiem słodko Wink
Czy mi się wydaje, czy codziennie dostajemy PP bazowane na aktualnej ilości (procentowo)?
Takie mam wrażenie, gdyż ostatnio szybko mi to rośnie, nawet bez krasnali mam już 0.5 PP

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 02-06-2014 21:59

(02-06-2014 17:21)MrReynevan2 napisał(a):  Całkiem słodko Wink
Czy mi się wydaje, czy codziennie dostajemy PP bazowane na aktualnej ilości (procentowo)?
Takie mam wrażenie, gdyż ostatnio szybko mi to rośnie, nawet bez krasnali mam już 0.5 PP

Wszystkie wpłaty użytkowników są dzielone na wszystkich aktywnych użytkowników w postaci darmowych PP Smile Nie są to duże ilości ale jak widać, wystarczy mieć konto i się logować a PP powolutku rosną Smile Jednak jeśli ktoś chce zarabiać więcej najlepiej miec krasnale produkujące PP lub polecać to nowym.
Starajcie się nikogo na siłę nie namawiać. Musimy być świadomi, że KAŻDA inwestycja w cokolwiek wiąże się z pewnym ryzykiem. Strona ma się dobrze i wypłaca wręcz idealnie ale każdy powinien sam zdecydować czy wpłaci i ile bo ryzykuje pieniądze.
Jak na razie można wpłacać - serwis w pełni wypłacalny najdłużej czekałem na wypłatę 2 sekundy jak mi się dłużej odświeżała strona payeer.com Smile

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 02-06-2014 22:18

A ja czekam na możliwość wpłaty kartą i się doczekać nie mogę...
Chcę wpłacić 50$. Chyba lepiej kupić od razu jednego krasnala PP nie? Wtedy bym wypłacał co drugi dzień 1$ na bieżąco, a tak, to później musiałbym czekać, zanim kupię tego Sleepy i już będzie spory nadmiar golda do wypłaty. Ale jednak jeżeli nie kupię krasnala PP to jakieś 0,7$ na dzień od razu wychodzi a jak kupię to około 0,5$/dzień. Co sądzicie?

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 03-06-2014 17:17

(02-06-2014 22:18)kamylo napisał(a):  A ja czekam na możliwość wpłaty kartą i się doczekać nie mogę...
Chcę wpłacić 50$. Chyba lepiej kupić od razu jednego krasnala PP nie? Wtedy bym wypłacał co drugi dzień 1$ na bieżąco, a tak, to później musiałbym czekać, zanim kupię tego Sleepy i już będzie spory nadmiar golda do wypłaty. Ale jednak jeżeli nie kupię krasnala PP to jakieś 0,7$ na dzień od razu wychodzi a jak kupię to około 0,5$/dzień. Co sądzicie?

Myślę, że dla bezpieczeństaw lepiej kupic krasnala PP od razu i od początku powoli wypłacać wkład a zarobki golda i tak rosną, więc do tych 0.7 dojdziesz bez problemu ale PP Ci się już nazbiera i długo nie będziesz musiał kupować.
Ja również czekam na wpłaty kartą, Payeer obiecał kilka dni ale juz te kilka dni minęło i nadal nic. Oni sami przez to traca dużo więc myslę, że rusza szanowne dupska i to uruchomią.

RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 03-06-2014 17:39

No dokładnie... Im dłużej będą zwlekać, tym więcej stracą.