![]() |
Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Inwestycja w "grę" - goldenchase + goldencows (nowość!!!) BTC (/Temat-Inwestycja-w-gre-goldenchase-goldencows-nowosc-BTC-90846) |
RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 28-05-2014 13:32 To się dopiero nazywa wyczerpująca odpowiedź... Nawet nie na pytanie, a wręcz stwierdzenie ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 28-05-2014 17:51 Wziąłem się dzisiaj za tworzenie w sumie klona tej "gry", w której można przyspieszać czas itp, taki symulator, w którym podajesz kwotę wpłaty i możesz rozdysponować gold jak chcesz, potem sprzedawać kryształy na gold i kupować nowych roboli ;p. Myślę, że to pomoże przetestować różne taktyki ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 28-05-2014 20:37 (28-05-2014 17:51)kamylo napisał(a): Wziąłem się dzisiaj za tworzenie w sumie klona tej "gry", w której można przyspieszać czas itp, taki symulator, w którym podajesz kwotę wpłaty i możesz rozdysponować gold jak chcesz, potem sprzedawać kryształy na gold i kupować nowych roboli ;p. Myślę, że to pomoże przetestować różne taktykiCóż, niektórym wystarcza wiedza, że po jakimś długim czasie będą mogli zacząć wypłacać pieniądze. Nie interesuje ich teraźniejszość, kupują, co im do głowy przyjdzie i żyją. Są też tacy, jak my - muszą wszystko mieć wyliczone i żeby to osiągnąć zrobią kalkulator w excelu, który wszystko pokazuje, a nawet pełnoprawną symulację pozwalającą ocenić rezultaty konkretnych strategii... Geeks VS The world... RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 29-05-2014 13:07 Symulator gotowy, szukam chętnych testerów ;p RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 02-06-2014 16:07 Kolejna wypłata na payeer. Łącznie wypłaciłem 8.20$. Aktualnie zarabiam 58 centów na dobę. Inwestycja to około 30$ - z czego tylko 4$ jako pierwsza wpłata. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - MrReynevan2 - 02-06-2014 17:21 Całkiem słodko ![]() Czy mi się wydaje, czy codziennie dostajemy PP bazowane na aktualnej ilości (procentowo)? Takie mam wrażenie, gdyż ostatnio szybko mi to rośnie, nawet bez krasnali mam już 0.5 PP RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 02-06-2014 21:59 (02-06-2014 17:21)MrReynevan2 napisał(a): Całkiem słodko Wszystkie wpłaty użytkowników są dzielone na wszystkich aktywnych użytkowników w postaci darmowych PP ![]() ![]() Starajcie się nikogo na siłę nie namawiać. Musimy być świadomi, że KAŻDA inwestycja w cokolwiek wiąże się z pewnym ryzykiem. Strona ma się dobrze i wypłaca wręcz idealnie ale każdy powinien sam zdecydować czy wpłaci i ile bo ryzykuje pieniądze. Jak na razie można wpłacać - serwis w pełni wypłacalny najdłużej czekałem na wypłatę 2 sekundy jak mi się dłużej odświeżała strona payeer.com ![]() RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 02-06-2014 22:18 A ja czekam na możliwość wpłaty kartą i się doczekać nie mogę... Chcę wpłacić 50$. Chyba lepiej kupić od razu jednego krasnala PP nie? Wtedy bym wypłacał co drugi dzień 1$ na bieżąco, a tak, to później musiałbym czekać, zanim kupię tego Sleepy i już będzie spory nadmiar golda do wypłaty. Ale jednak jeżeli nie kupię krasnala PP to jakieś 0,7$ na dzień od razu wychodzi a jak kupię to około 0,5$/dzień. Co sądzicie? RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kolorpurpury - 03-06-2014 17:17 (02-06-2014 22:18)kamylo napisał(a): A ja czekam na możliwość wpłaty kartą i się doczekać nie mogę... Myślę, że dla bezpieczeństaw lepiej kupic krasnala PP od razu i od początku powoli wypłacać wkład a zarobki golda i tak rosną, więc do tych 0.7 dojdziesz bez problemu ale PP Ci się już nazbiera i długo nie będziesz musiał kupować. Ja również czekam na wpłaty kartą, Payeer obiecał kilka dni ale juz te kilka dni minęło i nadal nic. Oni sami przez to traca dużo więc myslę, że rusza szanowne dupska i to uruchomią. RE: Inwestycja w "grę" - goldenchase - kamylo - 03-06-2014 17:39 No dokładnie... Im dłużej będą zwlekać, tym więcej stracą. |