Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie (/Temat-Shorte-st-poradnik-jak-zarabiac-ponad-5-dziennie-89410) |
RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - adios123 - 26-12-2014 08:52 jestem zielony w tych sprawach ale jakos szybko sie ucze wczoraj zalozylem konto na facebooku, dodalem troche grup, gdzie jest po 40k osob, wrzucalem zdjecie dziewczyny i takim sposobem w niecale 2 minuty zarobilem AZ tyle: Views 5 Income $0.00872 eCPM $1.74 Chcialbym wiecej no ale coz, dopiero to poczatek dobre i to, moze ktos mi przyklad dac, jakie posty wrzucac, link z shorte wrzucic i usunac (wtedy zostaje samo zdjecie) i dodac jakis opis, czy inna metoda? RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - mysc - 26-12-2014 09:12 Nie wydaj na głupoty ;P Jak koniecznie chcesz spamować, to raczej grupy KUPIE/SPRZEDAM wchodzą w grę z jakimiś zachęcającymi ofertami. Link usuwaj, tak żeby została tylko miniaturka. Jak znudzi Ci się spam to polecam wystartować z FP. Dużo mniej pracy i zadowalające efekty RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Nexudus - 26-12-2014 09:22 Prawda, gdyby nie to ze musialem zrobic przerwe z fp dalej bym mial dniowki po 8$ Takze ja wam radze nie bawcie sie w grupy tylko od razu fanpage. RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - adios123 - 26-12-2014 09:47 no to fanpage i co dalej? wrzucanie zdjec dziewczyn (ubranych xD) i wrzucanie linkow shorte? jakos nie moge znalezc dodawania grup na fanpage RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Barteg - 26-12-2014 09:58 Nie możemy Ci wszystkiego powiedzieć. Czytaj forum i obserwuj inne fanpage. RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - mysc - 26-12-2014 11:27 Albo poszukaj jakiegoś ogarniętego mentora 22 RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Nativ - 24-01-2015 16:09 Ze spamu można nieźle zarobić RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - aero2 - 24-01-2015 16:28 Gdyby nie miesięczne wypłaty, wyskakująca captcha i niskie stawki, jeszcze bym tu promował. RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - Pitman - 24-01-2015 17:39 (24-01-2015 16:28)aero2 napisał(a): Gdyby nie miesięczne wypłaty, wyskakująca captcha i niskie stawki, jeszcze bym tu promował.W każdym Twoim poście na temat shorte, który spotkałem na tym forum piszesz o captcha. Ogólnie nie wiem w czym masz problem, bo ja działam na tym skracaczu już koło roku i z tego co zauważyłem to naprawde sporadyczne przypadki. Z tego co wiem to zależy też od jakości ruchu. Im słabszy tym częściej wyskakuje, ale to tez nie czesto RE: Shorte.st poradnik jak zarabiać ponad 5 $ dziennie - aero2 - 24-01-2015 17:49 @[Pitman] Za ostro napisałem, przepraszam, serwis dobrze zalicza i jest wypłacalny, jedynie co wkurza to że nie można usuwać linków. |