BDSwiss - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Inwestycje (/Forum-Inwestycje-324) +--- Dział: Opcje Binarne (/Forum-Opcje-Binarne-339) +--- Wątek: BDSwiss (/Temat-BDSwiss-89394) |
RE: BDSwiss - MaLiN - 21-08-2014 14:29 (21-08-2014 14:16)paw9191 napisał(a): Srać ten bdswiss. Po dzisiejszej sesji wypłacam hajs chyba. Na stockpair.com nie było żadnych problemów a tu takie coś. Napisz ile dni masz ten problem na BDSwiss, bo moim zdaniem za szybko oceniasz. Wiadomo, każda platforma, nawet ta najlepsza może mieć jakieś problemy techniczne i wcale nie musi to być celowe. RE: BDSwiss - MaLiN - 30-09-2014 01:09 Dla posiadaczy konta w BDSwiss, ważna informacja: Gdyby ktoś nadal nie miał konta w BDSwiss a chciałby je założyć, to polecam: czysty link: bdswiss.com reflink: www.bdswiss.com Można kupić udziały w BDSwiss - jeśli masz już konto, wystarczy wejść w panel użytkownika i znajdziesz tam odpowiednie informacje.
Dodatkowo platforma ma zamiar wejść na giełdę w pierwszym kwartale 2015r RE: BDSwiss - bart07 - 28-10-2014 16:37 Widziałem,że BDSwiss, jak i pozostali brokerzy, szykuje coś na jesień. Zbierasz liście klonowe, które dostajesz za określony obrót danego dnia. Im wyższa wartość obrotu, tym większą wartość ma liść(brąz, srebro, złoto plus platyna). Uzbieranie 3 liści przez tydzień to pewna nagroda. Nie wiem czemu akurat liście klonowe, ale już nie będę się wgłębiał2 Do wygrania tablet i bony od Amazon. Szkoda, że mam gdzie indziej konto, to może bym się pokusił... RE: BDSwiss - Maersk - 28-10-2014 17:24 Fajnie ze dbają o klientów i tym samym przyciągają nowych. Ja wkrótce będę zakładał konto - nie wiem jeszcze gdzie, ale może akurat w BDSwiss RE: BDSwiss - MaLiN - 29-10-2014 02:40 Tak, zgadza się. Tutaj można znaleźć więcej informacji na ten temat: http://www.binary24.pl/news_1_46.htm Brokerzy często stosuję tego typu promocje, aby przyciągnąć nowych klientów. Ciekaw jestem czy na święta coś przygotują RE: BDSwiss - bart07 - 06-11-2014 14:03 No faktycznie- zapomniałem o tym dziale.... Dla mnie to bardziej taki konkurs, by zachęcić do efektywnego inwestowania. A Tobie MLN udało się jakieś liście zdobyć? RE: BDSwiss - MaLiN - 11-11-2014 13:45 Srebrne, ale jeszcze nie zdołałem zebrać odpowiedniej ilości, bo codziennie nie inwestuje RE: BDSwiss - MaLiN - 29-11-2014 08:09 Konkurs na BDSwiss dobiegł już końca. Mi niestety nie udało się zdobyć żadnej nagrody, a szkoda Miałem zazwyczaj w każdym tygodniu po jednym srebrnym liściu Komuś się udało coś zdobyć? RE: BDSwiss - rejwu - 04-12-2014 10:36 Witam mógłby ktoś napisać jakąś aktualną opinie o bdswiss zmieniło się coś czy dalej spoko to działą dzieki RE: BDSwiss - MaLiN - 06-12-2014 08:23 Ja nadal tam inwestuje, wszystko odbywa się bez zarzutów. Jedynie wieczorami czasami mogą występować problkemy z otwieraniem pozycji, ale to jest rzadkością. Wypłaty przebiegają terminowo, nie ma żadnych blokad kont itp. Obecnie broker przygotował ciekawą ofertę na święta Nagroda Główna - Audi Q3 Sport A wystarczy tylko zdobywać punkty, i niezależnie od tego czy tracimy, czy też zarabiamy na opcji - jesteśmy bliżej nagród, bo liczy się sama wielkość obrotu |