Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) (/Temat-Dziennik-pracy-Subskrypcje-i-ja-88953) |
RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - piotrekprorok - 14-04-2014 07:48 Skoro z autopilota wczoraj Ci wpadło 184 zł to gratulacje patrząc na tempo Twoich zarobków do końca miesiąca zarobisz jeszcze nie 1020 zł a minimum 2 razy tyle powodzenia i jak największych zarobków RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 14-04-2014 07:58 (14-04-2014 07:48)piotrekprorok napisał(a): Skoro z autopilota wczoraj Ci wpadło 184 zł to gratulacje patrząc na tempo Twoich zarobków do końca miesiąca zarobisz jeszcze nie 1020 zł a minimum 2 razy tyle powodzenia i jak największych zarobków Sam jestem w szoku co się wczoraj działo. Na prawdę duży zarobek bez wysiłku. Może było to spowodowane niedzielą i większą aktywnością ludzi. Co do celu, myślę że go przekroczę, ale o niewielką kwotę ponieważ w tym tygodniu jestem praktycznie wyłączony z zarabiania, a nie wierzę w drugi taki dzień jak wczoraj, przy praktycznie zerowym nakładzie pracy taka dniówka. RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - piotrekprorok - 14-04-2014 08:03 I nadal tylko na tym jednym fanpage? RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 14-04-2014 08:15 (14-04-2014 08:03)piotrekprorok napisał(a): I nadal tylko na tym jednym fanpage? Nadal, lecz zasięg jest coraz mniejszy, a co za tym idzie trzeba pomyśleć o alternatywie W głowie mam jeszcze trochę inne wykorzystanie facebooka do zarabiania na subSMS, ale to pozostanie na razie w mojej głowie i zostanie wdrożone w maju RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - piotrekprorok - 14-04-2014 08:17 I tak jak na jedną stronę zarobiony ponad 1000 zł (jak na razie) to jest według mnie bardzo dużo Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 14-04-2014 08:35 (14-04-2014 08:17)piotrekprorok napisał(a): I tak jak na jedną stronę zarobiony ponad 1000 zł (jak na razie) to jest według mnie bardzo dużo A pamietam jak ponad tydzień temu wpadł mi pierwszy lead za 4 złote Radość była bezcenna Dlatego jak się ma jeden FP trzeba non stop pracować, aby było dobrze. Ale o metodach nie będę tutaj mówił, bo są one ścisle strzeżone. Bo jeżeli ktoś myśli ze założy Fan Page i zacznie trzepać gruby hajs to jest w błędzie Na to wpływa wiele czynników własnych Czas zacząć pracować, bo znów wyjdę z pracy i nic nie zrobię Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 14-04-2014 18:16 Stwierdzam iż jestem największym debilem na świecie... Dziwię się że nie wpada nic przez cały dzień, głowie się co się dzieje, a teraz chcąc kliknąć w swój link (sprawdzić czy dobrze przenosi) okazuje się że owy link nie działa... No nic, trochę kasy przeszło koło nosa, ale żyje się dalej. Może uda się dobić do kwoty 1100 złotych dziś, bo aż wstyd po takich dniówkach. RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 15-04-2014 07:27 Wczoraj przez mój głupi błąd zarobki malutkie, ale nie narzekam, bo katastrofy nie ma. Wieczorem wpadło kilka leadów i do 2000 polskich złotych coraz bliżej
Zarobek wczoraj: 48 złotych Realizacja targetu na kwiecień: 1112/2000 złotych RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - mucios - 16-04-2014 07:35 Wczoraj udało się odrobić poniedziałkowy błąd i idę wg planu 60 złotych/dzień. Brak czasu jednak wygrywa i raczej dopiero w weekend powrócę do dawnych zarobków
W końcu doczekałem się na podniesienie stawki do 4,5zł Zarobek wczoraj: 74,5 zł Realizacja targetu na kwiecień: 1186,5/2000 złotych RE: Dziennik pracy - Subskrypcje i ja :) - Szaman1644 - 16-04-2014 07:58 Gratulacje Niezła staweczka, ja jadę na FS i mam na razie stawkę 3,5 zł, ale liczę na jej zmianę już niedługo Zapraszam do mnie do dzienniczka. |