Sprzedam niszę na subskrypcje sms - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Sprzedam niszę na subskrypcje sms (/Temat-Sprzedam-nisze-na-subskrypcje-sms-88237) |
RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - cord - 09-04-2014 22:21 no to klepaj nikt Ci nie zabrania. Jak chcesz to udostępnij swój sposób dla wszystkich forumowiczów za darmo RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - kariolmax - 10-04-2014 19:48 Szczerze odświeżam moją negatywną opinię o poradniku Po tym jak cord dał tego screena z zarobkami od razu wziąłem się do roboty i po godzinie ban na pierwsze konto, po następnych 30 minutach kolejne konto poszło się a leadów nie przybyło Szczerze autor wypalił całkowicie tą niszę i nie radzę wydawać pieniędzy w błoto Prosiłbym o dokładniejszego screena ponieważ jaką mamy pewność, że jest to zarobione na tej niszy?? RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - piotrekprorok - 10-04-2014 19:54 Cord no widzisz Ty go sprzedajesz a ja mój daje za darmo ludziom na GG niektórzy zrobią wszystko dla pieniędzy. Nawet będą sprzedawać coś co zwą "niszą" @EDIT: Może rasiak nie udostępnił ale tak się składa, że ja udostępniłem Link: Poradnik dla laika Dodatkowo użytkownik pietreczka w dziale poradników dodał kilka swoich ciekawych tematów Pozdrawiam RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - cord - 10-04-2014 22:10 do godziny 24:00 CENA : 15 zł (bo mi brakuje a wypłata nie dochodzi <lol2>) Po 24 dalej 50 zł. No i git piotrek ja mam inna niszę niż te poradniki RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - cord - 11-04-2014 16:42 poszły 2 poradniki za 15 zł. do godziny 18:00 dziś cena 15 zł! TYLKO JEDNA SZTUKA RE: Sprzedam niszę na subskrypcje sms - cord - 12-04-2014 12:36 Okej 9/10 osób kupiło poradnik . Tak jak powiedziałem nie będę sprzedawał tej niszy więcej niż 10 osobom, dlatego aby te osoby które kupiły mogły odnosić jak największe zyski. ZOSTAŁA OSTATNIA SZTUKA PORADNIKA. CENA: 15 ZŁ. gg:11149254 Sprzedam niszę na subskrypcje sms - surfer0700 - 19-05-2014 07:26 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |