![]() |
CashPirate - dorób sobie na androidzie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +---- Dział: Zarabianie na Telefonie (/Forum-Zarabianie-na-Telefonie-446) +---- Wątek: CashPirate - dorób sobie na androidzie (/Temat-CashPirate-dorob-sobie-na-androidzie-84455) |
RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Krayterek - 11-02-2014 19:32 (11-02-2014 19:20)Adriano42 napisał(a): Refy muszą być z innego telefonu bo inaczej ban będzie. A czy musze byc jednoczesnie z innego adresu ip czy tylko innego telefonu? RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Adriano42 - 11-02-2014 19:36 Telefonu, tak mi się wydaje. Bowiem telefon napewno, a IP to pewności niestety niemam ale wydaje mi się, że tylko zmiana telefonu i będzie ok. RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Krayterek - 11-02-2014 19:43 Okay, no to dzieki ![]() RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Adriano42 - 11-02-2014 19:51 Niema za co. RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Krayterek - 12-02-2014 15:57 Jeszcze jedno pytanko ![]() Probowal ktos? ![]() A, i na jakim emulatorze androida dziala apka? Szkoda, ze jest tak malo ofert z pobieraniem apek, tych pirate ![]() RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Adriano42 - 12-02-2014 18:57 Szkoda może i szkoda. Pisałem już, że pojawiają się nowe co pewien czas i jeśli użyjesz VPN także. Musisz używać także z innego telefonu bo mówię, że przy zlecaniu wypłaty mogą sprawdzić i wtedy wiadomo - ban. Choć głowy nie dam. Do emulatora to nie mam pojęcia. RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - darkmatthew - 12-02-2014 19:37 Potwierdzam.Bawiłem się VPN i ban poleciał Examples of abusive behaviours are: - Using different proxy servers to cloak your identity - Using emulators like BlueStacks to fake multiple devices - Manipulating your device identifier to bypass identification - Bypassing payout limits and mass PayPal account creation RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Martinio - 15-02-2014 09:51 Dzisiaj zacząłem z tym robotę, powiem że na takich amatorów jak ja w sam raz xdd Ale no gdy zarobiłem już coś 700 coinsów pojawił się problem, otóż aplikacje którą mam pobrać nie może być zainstalowana na mój sprzęt :_: I co zrobić ? ;x No i jeszcze da się uzyskać więcej ofert na TrailPlay ? Szybkie są wypłaty ? RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Adriano42 - 15-02-2014 15:51 Ja dostałem wypłate w ciągu kilku godzin. Jeżeli nie można na twój telefon to jedynie zalogowac się z innego telefonu i pobrać. Da się, VPNem. RE: CashPirate - dorób sobie na androidzie - Martinio - 15-02-2014 21:07 @up Tylko była tam wzmianka coś o tabletach, więc nie ma szans ;x A z tym VPN chodzi o to, że np. chińskie oferty są lepsze ? xd |