![]() |
Czujesz się oszukany przez takeagift.pl ? Petycja ?! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Takeagift (/Forum-Takeagift-45) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-50) +----- Wątek: Czujesz się oszukany przez takeagift.pl ? Petycja ?! (/Temat-Czujesz-sie-oszukany-przez-takeagift-pl-Petycja-8443) |
RE: Czujesz się oszukany przez takeagift.pl ? Petycja ?! - szulakaluble - 12-06-2010 14:34 Gdzie ten koles co niby pisał ze gadał z adminem taga i miało byc 500 sztuk psp na magazynzie hahahhah. Tak własnie sie koncza takie wymyslne bajki.... RE: Czujesz się oszukany przez takeagift.pl ? Petycja ?! - LaiZeR - 12-06-2010 17:05 podpisuje się pod tym tematem RE: Czujesz się oszukany przez takeagift.pl ? Petycja ?! - 69ScR33n69 - 12-06-2010 17:41 napewno nie było 500 sztuk , może z 5-10 było , odświerzałem cały czas , trafiłem idealnie na restock , przepisywałem już capche na psp i wysoskoczyło mi , że nagroda już nieaktualnie , wszystko trwało 4-5sekund. Jakby było 500 napewno bym wygrał!!! TakeAFake - SCAM! |