Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! (/Temat-Ad4mmo-zarabiaj-reklamujac-gry-mmo-83813) |
RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - musicfan - 13-03-2014 11:58 na e-mail przyszedł Ci rachunek wydrukuj go, uzupełnij i wyślij pocztą do nich E-mail od Mellongames odczytaj (sprawdź spam) RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - szykiryki - 13-03-2014 20:18 A mi rachunek wygenerował się automatycznie w panelu z fakturami... Nie ma na nim miejsca, żeby złożyć podpis ;/. Pisałam do mojego opiekuna, ale oczywiście bez odzewu . No nic czekam, mają w końcu 30 dni na wypłatę. Przy początkach zarabiania (zaczęłam w lutym) napisałam do nich maila odnośnie wypłat i dostałam dokładnie to: "Witam, W skrócie: - minimalna wypłata 50 zł - rachunki automatycznie generuja sie pod koniec miesiąca - są opłacane najczęściej po dwóch tygodniach, maksymalnie do 30 dni - w wyjątkowych przypadkach mogą być generowane wcześniej i wcześniej opłacane (do ustalenia z opiekunem) Pozdrawiam, Adam Semik" No cóż nic nie pisał o wysyłaniu rachunków na maila, więc liczę, że wypłata dojdzie bezproblemowo. RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - wicekq - 09-05-2014 17:06 trzeba wysyłać skan dowodu ? RE: Ad4mmo - zarabiaj reklamując gry mmo! - musicfan - 09-05-2014 17:31 Nie, wystarczy wystawić rachunek ;-) gotowy szablon przychodzi na e-mail więc tylko podstawić - nic trudnego ;-) Rachunek wysyłamy pocztą RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - DeI - 17-09-2014 19:04 Sorry za odkop ale mam podobny problem. Otóż uzupełniłem wszystkie dane. Zaglądam do skrzynki mailowej i dostaje wszystkie informacje o nowych kampaniach i o wstrzymanych już od lipca/sierpnia mam te 50 złotych ale maila z rachunkiem do tej pory nie widziałem. Kontaktowałem się z opiekunem który jest oficjalnym kontaktem na linktogame jednakże zero odpowiedzi. Próbowałem się skontaktować w ich dziale kontaktu i przez skypa i przez gg niestety zero odpowiedzi. Nie próbowałem tylko przez maila. Wie ktoś o co może chodzić? RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - musicfan - 17-09-2014 19:14 sprawdź folder spam, mi tam trafiał wygenerowany rachunek RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - DeI - 18-09-2014 17:37 Zarejestrowałem sięz gmaila tam. W Spamie mam tylko kredyty. Przeszukałem też wszystko co tam było i nic nie znalazłem. Chyba że rachunek wysyłają z tymi wiadomościami dotyczących kampanii bo nie czytałem ich ale w to akurat wątpię. RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - musicfan - 19-09-2014 11:02 sprawdź pod tytułem "Mellon" mi pod taką nazwą przychodziły rachunki RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - DeI - 22-09-2014 19:18 Skrzynka wolna od spamu przeszukałem wszystko mam wiadomości. A te dotyczące linktogame czyli od Marta Jakubiak, Marta Tchórzewska i Adam Semik wszystkie o tytułach typu "Zmiany w Kampaniach", "Fragoria Wstrzymane" itd. Próbowałem się skontaktować na wszelkie możliwe sposoby i jest cisza. Dla mnie to wali ściemą będą musiał się przerzucić na PortMMO czy coś w ten deseń. RE: Pomocy - Jak zlecić wypłate AD4MMO / LinkToGame - musicfan - 22-09-2014 19:51 łap w załączniku fakturkę którą generuje ad4mmo wystarczy, ze podasz dane, podpiszesz i wyślesz listem na adres: Mellongames S.A. Mysłowicka 2A 00-612 Warszawa Polska |