Generator Wejść na Stronę - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Generator Wejść na Stronę (/Temat-Generator-Wejsc-na-Strone-82755) |
RE: Generator Wejść na Stronę - Kede - 22-03-2014 22:44 Cytat:SKRYPT JEST NORMALNIE PŁATNY JA GO KUPIŁEM I SIĘ DZIELĘ Z WAMI!Możesz być z siebie dumny, że łamiesz prawa autorskie i żerujesz na czyjejś pracy udostępniając czyjeś płatne dzieło za darmo. Wszystko dla kilku reputów... RE: Generator Wejść na Stronę - GaCeL - 23-03-2014 09:42 Nie wiem czemu, ale dla mnie to nie działa. RE: Generator Wejść na Stronę - AnnaKa - 23-03-2014 12:33 Kede widze ze masz typowa mentalnosc polaka daje sie za darmo to i tak jest zle. Jakbys nie zauwazyl wiekszosc programow tutaj ma jakiegos innego autora. W przypadku gdyby byly problemy poprosze o usuniecie tematu.. RE: Generator Wejść na Stronę - zila - 26-03-2014 13:29 Wystarczy zaktualizować bramki proxy, aby skrypt poprawnie każdemu działał. RE: Generator Wejść na Stronę - raikks - 26-03-2014 13:56 thx RE: Generator Wejść na Stronę - Halunek - 29-03-2014 20:20 i co to daje, nasza stronka bedzie wyzej w google? google sie nie przywali o takie cos? RE: Generator Wejść na Stronę - gitarka112 - 29-03-2014 21:55 Super, działa świetnie Jak nie macie własnej strony wykupionej/założonej to polecam taki programik 'xampp', stawia on www na localhoście. RE: Generator Wejść na Stronę - zila - 30-03-2014 21:13 Tylko nie wiem po co ten program, żadne statystyki nie wykrywają wejść. RE: Generator Wejść na Stronę - DamianXIX - 30-03-2014 22:04 (23-03-2014 12:33)AnnaKa napisał(a): Kede widze ze masz typowa mentalnosc polaka daje sie za darmo to i tak jest zle. Kolego nie pochwaliles sie ze za te 25zl kupiles program a skrypt byl jako taki gratis bo nie sadze zebys kupil skrypt i z niego nie korzystal dales tu cos co serio mozna za free pobrac zeby nie bylo nie narzekam dzieki Ci wielkie tylko mam problem jak wielu z was konfiguruje skrypt i ciagle mam blad skryptu @up napisales ze wystarczy liste bramek proxy z aktualizowac no ale mi to nie pomaga chyba ze wklejam ciagle adresy ktore sie nie nadaja w takim wypadku prosilbym o zasugerowanie mi strony gdzie moge takie aktualne adresy znalezc aby je wykorzystac RE: Generator Wejść na Stronę - AnnaKa - 31-03-2014 10:10 Dobre Proxy Hide My Ass |