6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! (/Temat-6-grudniowy-restock-na-FireGifts-pl-Nasze-wygrane-82312) |
RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - malfoy - 23-12-2013 13:49 Mało licytacji jest strasznie na FireGifts może jakąś byście zrobili. RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - FireGifts.pl - 23-12-2013 13:53 (23-12-2013 11:26)lapribbi napisał(a):(23-12-2013 10:37)sqmany napisał(a): @lapribbi Krytyka jak najbardziej wskazana, aczkolwiek w kilku kwestiach chętnie z Tobą podyskutuję. Odnośnie adf - zadania były testowe. Na 20 linkach w które klikali użytkownicy zarobiłem ok 5$. Przez ten miesiąc testuję serwis, testuję funkcjonalności, testuję serwer, strona nie jest napisana w prosty sposób, kod jest powielany zamiast modyfikowany, ciężko jest to ogarnąć, dlatego dałem sobie miesiąc na dopieszczenie serwisu. Podam Ci jeszcze jedną statystykę, na nagrody w restocku wydałem ok 4000zł - serwis wygenerował zysk 1000zł, więc rzeczywiście kasa dla mnie najważniejsza Nie mogę w żaden sposób reklamować serwisu itp. Jako że w internecie okrzyknięty jest oszustwem, nie z mojej winy. Najpierw muszę naprawić wizerunek i nakłonić vexa do wysłania nagród. Potem zobaczysz nowe funkcjonalności. RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - przemo1669 - 24-12-2013 13:32 Wybrana nagroda to: Creative 2.1. Koszt 49000 Jeśli chodzi o nagrody, to był przecież przywitany restock i nowy admin raczej musiał sprawdzić jakie dochody przynosi. A jeśli chodzi o lagi, to tyle osób nawet na facebooku nie siedzi w ciągu 3 godzin RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - Danny - 04-01-2014 18:54 Jak wygląda sprawa z wysłaniem nagród? RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - sqmany - 04-01-2014 19:16 @[Danny] Jeżeli chodzi o restock to październikowy, czyli ten za czasów vexa, to 33 nagród z niego zostało wysłane pod koniec grudnia, reszta nagród z tego restocku czyli 49 pójdzie w tym miesiącu. Natomiast jeżeli chodzi o restock grudniowy, to 1 nagroda czyli moja poszła pod koniec grudnia i dotarła do mnie, reszta nagród z tego restocku też pójdzie w tym miesiącu. RE: 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - john123 - 07-01-2014 17:52 słuchawki 6(grudniowy) restock na FireGifts.pl - Nasze wygrane! - Admin - 19-01-2015 16:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |