![]() |
iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: iCharge (/Forum-iCharge-371) +---- Wątek: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. (/Temat-iCharge-zamkniecie-programu-wyjasnienie-sytuacji-co-dalej-80836) |
RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Admin - 30-11-2013 00:09 (29-11-2013 20:28)badii napisał(a): kazdy dazy w zyciu do kasy, co tu poradzic... Może jesteś nieświadomy faktu że tamet około 15 godzin przed napisaniem twojego postu był już w scamie. (29-11-2013 21:18)Qwik napisał(a): Mnie zastanawia jedno dlaczego oni zamknęli ten cały burdel? Dobra pytanie Qwik. Może dlatego że utwierdziłem właściciela w informacji, że jeśli serwis nie będzie działał zgodnie z prawem lub zgodnie z założeniami to trafi do scamu... a to dlaczego nie wypłacił zaległych pieniędzy, ani dlaczego hasła użytkowników zostały zmienione pozostaje sekretem... RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - lekkoniema - 30-11-2013 00:18 Ja twierdziłem od samego początku że ten serwis to jedno wielkie oszustwo :> Wystarczyło mi to kto zlecał jakiekolwiek wypłaty a kto to był? Piotr Kaszubski :> i wiedziałem wszystko ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Nicktim - 30-11-2013 00:23 (29-11-2013 22:12)Tochkan napisał(a): Może warto by napisać artykuł o tej całej "akcji". Już widzę te nagłówki "Tak zarabia Młody Milioner..." "Nietypowy biznes młodego milionera" albo (wersja dla onetu) "Młody milioner rozdaje kupony do McDonald's" i wzmianka o akcji z dożywianiem poprzedzona linkiem, gdzie owe kupony można dostać. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - ICanTrollU - 30-11-2013 07:09 dajcie linki to dam infa do znanych serwiaów, ok? RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - adkam12 - 30-11-2013 12:14 (30-11-2013 07:09)ICanTrollU napisał(a): dajcie linki to dam infa do znanych serwiaów, ok? Podlinkuj to, wystarczy. http://zarabiam.com/Temat-Piotr-Kaszubski-Milioner-czy-Zlodziej-i-Oszust-80867 obiektywna ocena bez hejtu. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Prosiaczeq - 30-11-2013 13:39 Od początku przeczuwałem,że jeśli ta strona to dzieło Kaszubskiego to będzie to Scam.Zarobił kasę i kończy. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - szalonymad - 30-11-2013 14:05 Ciekawe jak będzie wyglądał nowy program i kiedy zniknie ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - vankosiara - 30-11-2013 14:33 @up Dokładnie ![]() Dlatego nie opłaca się pakować w nowe programy tylko lepiej zarabiać na starych, sprawdzonych i profesjonalnych serwisach nawet z niższą stawką. Wtedy chociaż macie gwarancje, że to co zarobiliście to na pewno trafi do waszych portfelów. Chyba, że lubicie "dreszczyk" emocji, ale to już nie moja sprawa ![]() RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - Tochkan - 30-11-2013 20:30 http://zarabiam.com/Temat-Piotr-Kaszubski-Milioner-czy-Zlodziej-i-Oszust-80867 Piękny artykuł. Proponuję rozsyłać go do gigantów internetowych, może któryś napisze o tym. RE: iCharge - zamknięcie programu, wyjaśnienie sytuacji, co dalej. - ICanTrollU - 01-12-2013 10:34 dajcie na kontakt24, tam można dać. |