![]() |
Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Kryptowaluty (/Forum-Kryptowaluty-374) +--- Dział: Dyskusje o Kryptowalutach (/Forum-Dyskusje-o-Kryptowalutach-458) +---- Dział: Bitcoin (/Forum-Bitcoin-372) +---- Wątek: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. (/Temat-Nasza-indywidualna-kopareczka-na-blaszaka-80609) |
RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 26-11-2013 20:48 ja zamierzam zainwestowac ok 10 tysi ze znajomymi zobaczymy jak to bedzie, ryzyk fizyk Odp: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 26-11-2013 21:09 Ja az tyle nie mam.. tez mysle zeby z autosurfow opłacić, teraz z każdego po 10 zl = 30 bo narazie tylko 3. No i chce wykupic vipy na tydzien wtedy zysk sie zwiekszy jak by nie patrzył, i bym mogl wtedy inwestowac tez wlasnie tymi monetami powoli w udzialy nie chce az tyle, bo wkoncu dojdzie do tego ze zainwestuje te 2k = watosc jednego bitcoina.. no chyba ze jak kupie udzialy za 10 tysi to zwroci mi sie to w dwa dni i w miesiac bd mial dwa razy tyle zysku :-D Wyciapane z mojego kalkulatora L9 No i mam pytanie , na tą chwilę 0.03508771 to 100 zł. Ile mocy mogę za to kupić w cex? I w jakim czasie mi się to może zwrócić ? RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 26-11-2013 22:21 inwestuuuj na bank sie zwroci ![]() RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 26-11-2013 23:37 noo jestem ciekawy co z tego wyjdzie ;D RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - Szaman1644 - 27-11-2013 08:50 Może zainwestujcie w taką kopalnię: http://pej.cz/Wydobywanie-bitcoinow-tak-sie-to-robi-na-skale-przemyslowa-sl7829 ![]() RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - KerPwn - 27-11-2013 10:27 Jeżeli za koparkę/udziały płacicie w BTC biorąc pod uwagę to jak rośnie trudność nigdy się z tego nie odrobicie. Nawet jeśli kurs BTC skoczy gdzieś w kosmos to sami zapłaciliście za to swoimi BTC. Po prostu teraz nie opłaca się wchodzić w kopanie. Masy ASIC, za dużo osób kopie. http://scr.hu/1ri8/ynph2 To bardzo dobrze obrazuje to jak wyjdziemy na kupowaniu udziałów za tę cenę w cex.io, czyli nie odrobicie się nigdy.(Przy założeniu że trudność będzie rosła 30% miesięcznie, a wiemy że rośnie więcej) @Ryback Dlaczego piszesz że na bank się zwróci skoro to jest nie prawda. Jeżeli kogoś to tego zachęcasz pierw coś o tym powinieneś wiedzieć. Odp: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 27-11-2013 12:14 Kolega zadal mi pytanie. Ile zarobi jesli zainwestuje w btc ok 10 k zl. Czy mu to sie oplaci? Bo mocy kupi pewnie sporo. Co mu doradzic niech inwestuje w btc, w udzialy ? Czy poprostu dac w jakas inwestycje? Wyciapane z mojego kalkulatora L9 RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - KerPwn - 27-11-2013 13:14 Dla mnie jest śmieszny ten post twój. Ziomek który ma niby 10k zł, pyta się kogoś kto się pyta na forum co robić ? Powodzenia z takimi inwestycjami ;x Po za tym co do inwestycji w udziały czytaj to co napisałem 2 posty wyżej. RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - asiorek - 27-11-2013 14:11 Tak jest śmieszne .. Ale prawdziwe ![]() Poprostu zadałem pytanie w jakim czasie mu się zwróci i ile zyska po zakupie mocy za ok 10 k zł. Sam osobiście powiedziałem mu że nawet 5k starczy. Ale pytam, bo poporsił więc mu chce powiedzieć mniej wiecej co i jak .. RE: Nasza indywidualna kopareczka na blaszaka. - ryback - 27-11-2013 14:49 zysk obliczany jest przy tym stopniu trudnosci jaki jest teraz czyli 609482679 i prosze nie wprowadzac ludzi w blad ze to sie zmienia o 30% miesiecznie bo to jest zalosne zmiany sa przewazne co 4ry miesiace i nie sa az tak drastyczne jak opisane 30% jak dla mnie to ta tabelka nic sensownego nie mowi jesli przy 5g# mam zwrot 350 zl miesieczne przy obecnej cenie 1btc ok 2900 to prosze nie pierniczyc smutow ze w ciagu 3-4 miesiecy ta inwestycja mi sie nie zwroci za ok 8000 mam zamiar kupic koparke 60 g# ktorej miesieczne wydobycie to ponad 1 btc wiec jesli btc drastycznie nie spadnie do 100 zl to chyba na chlopski rozum zysk z tego bedzie?????!!! |