Zarabiara.pl Ciekawy surf - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Zarabiara.pl Ciekawy surf (/Temat-Zarabiara-pl-Ciekawy-surf-79247) |
RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 18-12-2013 13:03 @up nie prosili mnie o to, nie dostałem takiego emaila lub czegoś podobnego. Gdzie mam im to wysłać? RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Eminey - 18-12-2013 14:44 (18-12-2013 13:03)asiorek napisał(a): @up nie prosili mnie o to, nie dostałem takiego emaila lub czegoś podobnego. Gdzie mam im to wysłać? W sekcji wyplaty masz cos takiego: UWAGA!! Zmiana zasad wypłacania środków!!! Warunkiem otrzymania płatności jest wpisanie w swoim panelu imienia i nazwiska, i przesłanie nam ,np przez formularz znajdujacy się w dziale "płatne zadania" skanu zdjecia itp dowolnego dowodu potwierdzacącego tożsamość!! Interesuje nas tylko Imie i Nazwisko reszta danych może być zamazana!! Tylko na tej podstawie będą realizowane wypłaty!!!. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 18-12-2013 16:55 ookej, zwracam honor, wysłane.. A ile czasu trwa weryfikacja ? Zacznijmy tez od tego że Cytat:Podana w adresie strona nie istnieje.wykonując owe polecenie, taki bład mi sie ujawnia.. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Stworkowaty - 18-12-2013 22:51 Co z refami? Mam 3, napewno 3 było aktywnych przez jakiś czas a pisze że punkty z nich to brak danych, kiedy podliczy? ^^ RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - asiorek - 19-12-2013 00:07 @up jeśli brak danych to poprostu nie surfują ja tez tak mam i ci co choć troche surfowali mam liczbę PKT RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - 30procent - 19-12-2013 11:38 niestety musze wyznac ze rozczarowal mnie ten serwis... kupilem vipa wczoraj i zabrali mi go 8 godzin przed zakonczeniem dzis kupilem drugi raz i po minucie znikl OSZUSCI!!!!! równiez zapraszam do rejestracji z mojego refa .. dam fg za aktywnych uzytkownikówzmojego refa reflink PLisss RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Stworkowaty - 19-12-2013 11:51 Przeciez dobrze wiem ze surfuja bo widze, no ale coz, musze napisac do supportu bo troszke nie miło. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Eminey - 19-12-2013 12:15 Dziala wam dzis zarabiara? RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Stworkowaty - 19-12-2013 12:44 Tak, właśnie surfuje. RE: Zarabiara.pl Ciekawy surf - Eminey - 19-12-2013 13:34 Ok, czyli nie dziala tylko na chromie... |