PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: PaidVerts/Goldenchase/Marketglory , dowody wypłat. Poradniki Jak grac tylko na PRIV:) (/Temat-PaidVerts-Goldenchase-Marketglory-dowody-wyplat-Poradniki-Jak-grac-tylko-na-PRIV-79242) |
RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 19-11-2013 03:02 (18-11-2013 10:54)Twister1992 napisał(a): a czy da sie zmienic kraj juz po rejestracji? czy tylko w trakcie i jesli w trakcie to jak to zrobic? Kolega karimes ma racje nie da rady zmienić obywatelstwa ale można podróżować tyko nie da się pracować w innym kraju musisz być jego obywatelem a co jedzenia to pewnie nieb bylo go aktualnoe na rynku a po xxi CI jedzenie na takim poziomie????? RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 20-11-2013 14:08 I dlatego zawsze mówiłem że krajem powinna zarządzać osoba z głowa, a nie człowiek który myśli tylko o Goldzie Jak zakładałem tego posta jakiś niecały miesiąc temu w Romani bonus za prace wynosił 500 Ron A teraz po zmianie rządu jest 150 lol ( RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - TikTak - 20-11-2013 14:44 -.- tez bym pograł ale nie jestem z rumuni ;d RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - Twister1992 - 20-11-2013 14:52 to zapraszamy do polski RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 21-11-2013 02:31 (20-11-2013 14:44)TikTak napisał(a): -.- tez bym pograł ale nie jestem z rumuni ;d Przecież nikt ci nie każe grac w Romani w Polsce aktualnie pewnie jest lepiej niż w Romanii bo przynajmniej masz 500 bonusu a nie 150 Zarejestruj się w Polsce i graj RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - Twister1992 - 21-11-2013 10:48 po 4dniach pracy kupowac juz jakies jedzenie lub robic cos innego zeby to się lepiej rozwijało czy nadal tylko praca, pomoze ktoś ? RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 21-11-2013 11:36 (21-11-2013 10:48)Twister1992 napisał(a): po 4dniach pracy kupowac juz jakies jedzenie lub robic cos innego zeby to się lepiej rozwijało czy nadal tylko praca, pomoze ktoś ?Witam na początku nie ma wielu opcji do wyboru w tej grze chyba ze masz kasę na inwestycje.Oprócz pracy możesz przecież walczyć 10 razy na dzień a co do jedzenia to nie sądzę żeby ci się opłacało teraz je kupować.Najlepiej zaraz po pracy lub przed kup mleko q3 na lokalu jeśli jest??? i walcz 10 razy wtedy odrobisz za mleko i coś jeszcze zostanie, na pewno na tym nie stracisz, ale pamiętaj ty i inni najpierw walka potem praca bo po walce energia spada o 10% a po pracy od razu o 50%. W Polsce powinien być jakiś poradnik jak to robić i ile można zarobić z walk miesięcznie, szukaj na stronie głównej w gazetach. Możesz jeszcze jak mówiłem już kilka razy szukać referrals wtedy będziesz miał szybszy przyrost expa ale muszą oni grać Mam nadzieję że chodź trochę pomogłem RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - asiorek - 21-11-2013 18:22 Jak chciał bbym się spytać tylko gdzie teraz opłaca się grac? Rumunia , polska czy może jeszcze gdzieś? RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - Twister1992 - 21-11-2013 20:15 z tego co mowił marketglory to w rumuni sie teraz nie oplaca bo zbyt maly bonus za prace po 3dniach RE: Market Glory Browser Game uaktualnienie; Opis i dowody wypłat!!!!! - MarketGlory - 22-11-2013 04:25 (21-11-2013 18:22)asiorek napisał(a): Jak chciał bbym się spytać tylko gdzie teraz opłaca się grac? Rumunia , polska czy może jeszcze gdzieś? W Rumuni aktualnie nie opłaca się grać kraj jest źle zarządzany muszą obniżyć bonus żeby finanse się podniosły. W Polsce opłaca się jak najbardziej.Pensja pewnie coś koło 180 pln no jeszcze mała konkurencja na rynku lokalnym a zapotrzebowanie duże nic tylko otwierać firmy i sprzedawać |