![]() |
badii typuje NBA. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Forum Bukmacherskie (/Forum-Forum-Bukmacherskie-284) +--- Dział: Typy Bukmacherskie (/Forum-Typy-Bukmacherskie-326) +--- Wątek: badii typuje NBA. (/Temat-badii-typuje-NBA-79235) |
RE: badii typuje NBA. - badii - 10-11-2013 23:28 @up Bo mecz juz byl, wygrali 31pkt ![]() Na noc new orleans pelicans -2 @ 1.83 Rano zedytuje RE: badii typuje NBA. - badii - 11-11-2013 06:12 Phoenix ktore mialo tankowac wszystko wygrywa... Dzia ostatni dzien, jak nie wyjdziemy na plus to przerwa. RE: badii typuje NBA. - mareczek - 11-11-2013 11:11 Teraz bedzie ze sie wymadrzam chociaz chcialem wczoraj to napisac. Kolejny raz dziwny typ i jak dla mnie niezrozumialy. Mialo tankowac, ale juz od pierwszych meczow tego nie robia i nie mozemy liczyc na to ze nagle zaczna. Odejscie Marcina zrobilo dobrze dla obydwu stron. Gortat radzi sobie przyzwoicie w Wizards a Phoenix ma niezly run u siebie oprocz wpadki z Lakersami. Beal jest w formie i poki nie trafi sie mocniejszy przeciwnik beda wygrywac. Poza tym wiadomo mecz meczowi nierowny ale Suns od poczatku sezonu przegrali dwukrotnie. Ze Spurs trzema, z OKC szescioma. Oba te mecze byly na wyjezdzie wiec co by nie mowic graja naprawde dobrze i stawianie przeciwko im jest pozbawione sensu. RE: badii typuje NBA. - badii - 11-11-2013 19:33 Toronto Raptors +8 @ 1.80 tylko to na dzisiejsza noc ![]() RE: badii typuje NBA. - badii - 12-11-2013 05:44 Siadlo, kto zagral ten ma ![]() RE: badii typuje NBA. - pawel741 - 12-11-2013 08:41 Racja ,zagrałem nie żałuje ![]() RE: badii typuje NBA. - ryback - 12-11-2013 11:15 wszedl za 100 RE: badii typuje NBA. - ryback - 12-11-2013 15:03 takze badi jak masz watpliwosci co do jakiegos typu lub chcesz go obstawic bo masz takie przeczucie to moja prosba .... NIE PODAWAJ TEGO TYPU ![]() RE: badii typuje NBA. - badii - 12-11-2013 19:25 Los Angeles Lakers @ 2.30 / Lakers +3,5 @ 1.83 Co prawda NOP pokonali Lakers'ów kilka dni temu u siebie, ale dziś liczę na rewanż. Na korzyść (choć może i na nie korzyść?) Jeziorowców nie zagra Nash. On zawsze był pionkiem w obronie, ale w ataku coś tam dawał. Liczę na dobry dzień z trójkami. Blake jest w formie, rzuca trójki aż miło, to samo Meeks. Czekam jeszcze, aż obudzi się Gasol. Co prawda - dziś obrońcę ma dobrego, bo Davis'a, ale mam nadzieję, że nastąpi to dziś. Kiedyś w końcu musi być ten dzień... Zmiennicy z ławki dużo dają, Farmar ładne wjazdy robi pod kosz, gra agresywnie, nie boi się penetracji. Young, co prawda jeszcze głupi, ale potrafi. Jeśli LAL'ki myślą o jakimś dobrym seedzie, tak w granicach 7-8 to musza takie mecze wygrywać, a jak Kobe jeszcze wróci, to może im pomóc (choć kto tam go wie... ![]() RE: badii typuje NBA. - mareczek - 12-11-2013 21:03 Popieram typ a kursik warty gry. Nie przepadam za LA ale obiektywnie patrzac to wlasnie oni maja wieksze szanse na wygrane i nie rozumiem za bardzo tego kursu ktory chyba zostal wystawiony tylko z powodu braku Nasha. Oczywiscie jak pisales wielka strata nie jest a w ataku mozliwe ze nawet dobrze ze nie zagra. Srednia 4 asyst na mecz nie robi wrazenia a trojek i tak nie sypie strasznie wielu. Poza tym jego brak i dobry obronca podkoszowy ktorym jest Davis spowoduje ze beda musieli probowac rzutow za 3 a przy dobrym dniu beda siadaly trojki. Wszystko wyglada niezle a jak spojrzec na H2H to az krzyczy LA LAKERS WIN. wiadomo to nie dawne mecze graja ale jednak wierze w cos takiego ze jak druzyna czesto wygrywa z inna to czemu nagle ma zaczac przegrywac? Ja tam gram bezpieczniej po kursie 1.5 i handi +6 ktore na lajcie powinno siasc. |