![]() |
poradnik easysub - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: EasySub (/Forum-EasySub-355) +---- Wątek: poradnik easysub (/Temat-poradnik-easysub-78265) |
RE: poradnik easysub - aero2 - 28-10-2013 17:44 Zależy dla kogo, jeszcze coś wpada. RE: poradnik easysub - sqmany - 28-10-2013 21:24 Coś? Ja bym powiedział ,że bardzo dużo wpada, tylko szkoda, że szybko dostaję się bany, a nie ma żadnego sposobu na weryfikację sms :/ RE: poradnik easysub - AnnaKa - 29-10-2013 00:29 Mozna zakladac konta laczac facebooka tj. Zakladasz konto na face i dodajesz fotka.pl na stronie glownej fotki jest taki przycisk ![]() ![]() ![]() RE: poradnik easysub - sqmany - 29-10-2013 08:07 @UP Wiem o tym, ale niestety FotkaBot nie wykrywa kont facebooka. RE: poradnik easysub - aero2 - 29-10-2013 09:33 sqmany widzę korzystasz z FotkaBot też chciałem, ale ten Klub Gwiazd trzeba wykupić by wiadomości były bez limitu, to płaciłeś legalnie z swoich procesorów płatniczych czy inaczej? I od czego zależy ten szybki BAN tam, że jak się wyśle wiadomość przypadkiem na PW moderatora czy ktoś zgłosi? RE: poradnik easysub - acrossv13 - 29-10-2013 17:20 Zależy to od tego czy ktoś cię zgłosi że wysyłasz SPAM ! Możesz wysłać 1000 wiadomości i niedostaniesz bana , a wyślesz 10 wiadomości i dostaniesz bana jak ktoś cię zgłosi ![]() Pozdrawiam RE: poradnik easysub - kamcio984 - 02-11-2013 16:02 dobry poradnik RE: poradnik easysub - AnnaKa - 04-11-2013 10:19 Z ta fotka bywa ciezko a nawet bardzo w weekend skupilem sie na fotce . Poszlo 12 kont i bany byly roznie. Jedno konto wyslalo nawet 650 wiadomosci. A jedno 34 i ban... Zarobilem 30 zl na fotce w tym czasie. Promowalem w miare dobrze ale kazdy na fotce juz zna ES Ciezko ludzi przekonac i coraz czesciej spotkamy sie z wulgaryzmami oraz atakiem w nasza strone. Wedlug mnie fotka juz spalona bo cala zaspamowana. Sam nawet dostalem podczas 'pracy' na kazdym koncie okolo 10-20 wiadomosci . To juz przesada... Nisza zniszczona bo pisano o niej publicznie tak jak chomikuj. Fakt da sie zarobic kilka zl ale to juz traci sens .. Nie spamujcie tak albo nie podawajcie nisz tak jak bylo tu podane bo niektorzy sa nieobliczalni. Zreszta ja tez ![]() RE: poradnik easysub - luxiorsan - 04-11-2013 22:14 Czy zauważyliście, że nawet posiadając Klub Gwiazd nie można wysyłać wiadomości bez limitu bo włącza się blokada? Dopiero dzisiaj mnie coś takiego spotkało. Też tak macie ? RE: poradnik easysub - redock - 04-11-2013 22:47 Fotka zaczęła się bronić przed EasySubem. A szkoda, bo zawsze jak nisza się wypalała to zostawała mi fotka. |